Обережно, на вулиці дуже слизько!!! - Блог про Львів

Обережно, на вулиці дуже слизько!!!

Ожеледь

Знаєте за що Воробус не любить зиму? Не важко здогадатися, за ось саме таку погоду, яка сьогодні, 22 січня є у нашому місті і не тільки. Зиму всі люблять коли є сніжок, легкий морозець, можна ліпити снігового діда і так далі. Але, явно зиму не любити не за відлигу.

Хто вчора і, особливо, сьогодні йшов на роботу той знає що я маю на увазі. Досить того що на вулиці відлига, все у воді, так ще і до того всього під цією водою є лід і зверху падає дощ, крапельки якого беруть і замерзають миттю. Такий собі «сра…д».

А все тому, що температура повітря вже другий день поспіль тримається у районі 0 градусів. Був би плюс нічого би не замерзало, а так що маємо, те маємо.

Тому, шановні читачі блогу, обмежуйте своє пересування вулицями у ці дні, старайтеся якомога менше ходити по цьому льоду, бо можна дуже сильно травмуватися. Знаю навіть одну пані, яка як тільки почула що буде подібне одразу ж взяла відпустку. До слова, минулого року вона дуже серйозно травмувалася.

Чого слід очікувати і на далі? А далі, якщо прогнози синоптиків будуть вірними буде і взагалі дуже і дуже «весело».

Від завтра, 23 січня у Львові очікується істотне похолодання і буде падати сніг. Тому, треба вважати бо саме під снігом буде якраз оця сьогоднішня замерзла вода. А з четверга і взагалі треба добре одягатися та грітися, бо синоптики прогнозують похолодання до – 19 вночі та до -8 вдень.

Також читайте:   На площі Митній встановили ялинку

Вода вся замерзне, лід буде де тільки можна, будьте обережні, бо крім вас самих ніхто вашого здоров’я не збереже.

Морозяна погода протримається рівно тиждень, після чого з того ж 1 лютого знову очікується суттєве підвищення температури повітря.

Звісно, що прогноз погоди може у будь-яку хвилину змінитися, але зайва обережність нам не завадить.

І насамкінець, розповім про реалії нашого з вами життя у відлигу. Вчора ваш автор повертався з роботи. Якби була холодна погода, то можливо і би перейшовся пішки. Дорога далекувата, але це краще чим товктися у львівських маршрутках.

Вирішив пішки таки не йти, а сів у транспорт, бо поки би дійшов додому то ноги би явно сухими не були. Як сів у ту маршрутку, як напхалося людей, всі тільки і передай за проїзд, і передай решту, пхаються, якась жіночка ніяк вийти не могла. Так виходила що у вашого автора пів руки залишилося на вулиці, а маршрутка поїхала. Цирк та й годі.

Як я не люблю цих відлиг, у мене від них депресія починається….

Так завжди не буде, скоро прийде весна?

Фото: ua.golos.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 25.01.2013 пише:

    Бухани, мой друг, и любая депрессия пройдет. 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*