Жіноча збірна України з біатлону перемагає в естафетній гонці (відео) - Блог про Львів

Жіноча збірна України з біатлону перемагає в естафетній гонці (відео)

Україна перемагає

Чесно вам скажу, цей вид спорту ваш автор дивиться дуже рідко, і, відповідно, пишу про нього теж не часто, але сьогодні не згадати за наших дівчат – буде гріхом.

Їду вчора такий з роботи, втомлений, думаю прийду зараз додому і одразу ж ляжу спати, але раптом мені дзвонить колега і каже, цитую: «Ігорко, приїдеш додому, увімкни телебачення і дивися естафетну гонку жінок з такого виду спорту як біатлон».

Спершу я не надто надав увагу цим словам, але по приїзді додому телебачення таки увімкнув і якраз застав початок цієї гонки. Знав би я тоді, що все так добре завершиться для української збірної.

У минулі роки, коли ще Воробус сильно захоплювався цим видом спорту не пропускав жодної гонки. Часи минають, зацікавленість впала, та, і скажу чесно, наші спортсмени рідко коли виграють медалі.

Вчора почалася гонка і не надто мав надії, що медалі таки будуть. На першому етапі за нашу збірну бігла Юлія Джіма. Стартувала вона в естафеті вперше, особливих результатів не показала, але що дуже добре так це те, що від лідерів вона не відстала.

Юля передала естафету сьомою.

На другому етапі за українок вже бігла за українок Валя Семеренко. Фахівці кажуть, що це була для нашої спортсменки найкраща гонка за останні кілька років. Валентина передала естафету Олені Підгрушній третьою.

Також читайте:   Здобутки жіночої збірної з біатлону на етапах Кубка Світу

А ось Олена взагалі провела гонку на 12 балів із 12-ти. Свою естафету вона пройшла на одному подиху і з розривом у 41 секунду передала палочку першою. Оце так…

Воробус не знав що це відбувається і, одразу ж, кинув всі хатні справи і прикувався до телевізора.

Четвертий етап і за українську збірну біжить Віта Семеренко. Бути чи не бути чемпіонками? Все залежало від нашої спортсменки.

І Віта не підвела. Шансів своїм суперницям вона не дала і у підсумку фінішувала першою, принісши українській збірній золото в естафетній гонці.

Приємно, що не кажіть… А коли наша спортсменка Віта Семеренко фінішувала з прапором у руках, то у мене і у багатьох людей, що також дивилися цю гонку мурахи бігали по шкірі.

Слава Україні…

Додам, що другими у цій гонці стали французькі дівчата, а третє місце зайняли німецькі дівчата. Німці знову ж таки настріляли. За гонку вони двічі їхали на штрафне коло.

Тепер буду частіше дивитися цей вид спорту. Можливо українці знову нас порадують хорошими виступами.

Насамкінець, пропоную переглянути відео вчорашнього тріумфу:

Фото: sportanalytic.com”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*