Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Локомотив (відео)

Енергія перемагає Локомотив

У 17-ому турі чемпіонату України з футболу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із Харкова – команду Локомотив.

Гра, на радість львівським вболівальникам футзалу завершилася перемогою «енергетиків» із рахунком 1-0.

Енергія чи Локомотив? Саме таке запитання задавали глядачі, які йшли на календарну гру чергового туру. А, до слова, людей на матч між лідерами чемпіонату прийшло дуже багато як на будній день.

Щодо гри, то вона вийшла дуже скучною, чесно скажу, в деяких моментах ваш автор просто засинав на трибунах. А все тому, що команди обрали захисні моделі гри і головне завдання в обидвох команд в грі було не пропустити гол у свої ворота.

Але, незважаючи на це, моменти в команд були. В першому таймі «енергетики» не реалізували вихід сам-на-сам і одного разу після удару Павленка команду гостей виручив Іваняк.

Щодо Локо, то вони двічі серйозно загрожували воротам львів’ян, але вдало грав у вротах кіпер Енергії – Володимир Кардаш. До речі, його в кінці гри визнають кращим гравцем матчу.

«Сухі» 0-0 в першому таймі і все мало вирішитися у другій половині гри. А її краще розпочали господарі поля.

Також читайте:   Товариський матч № 1. Іспанія (U-19) – Україна (U-19) – 4:5

На 27 хвилині Чепорнюка вивели на ударну позицію і Сергій вдало реалізував свій момент. Локомотив довго не думаючи за довго до кінця гри випустив п’ятого польового гравця, але все що їм вдалося за цієї тактики це лише один раз потурбувати кіпера Енергії.

Решат ж часу гості просто катали м’яч і швидше Струк (Енергія) міг забити у пусті ворота.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 1-0, що дозволяє нашій команді вийти на перше місце у турнірній таблиці. Щоправда, Локомотив, який відстає від Енергії на два очки має ще гру у запасі.

В інших матчах 17-ого туру були зафіксовані такі результати:

Єнакієвець 3:2 Кардинал-Рівне
Спортлідер+ 5:6 ЛТК

Наступний, 18-й тур чемпіонату відбудеться рівно через тиждень, а саме 15 лютого. У цей день на Енергію очікує дуже важкий виїзд в Івано-Франківськ до місцевого Урагану.

А вже цієї неділі, понеділка товариські поєдинки проведе наша національна збірна. Суперник – збірна Польщі. Початок недільного матчу о 13 годині, понеділкового о 18 годині.

Вболіваймо за наших, а, насамкінець, пропоную переглянути відео фрагменти сьогоднішнього поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*