Футзал. Друга ліга. Атлетік 7:7 V.M.X (команда Воробуса втрачає перемогу)

Втрата перемоги

Сьогодні у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини команда «V.M.X», за яку грає Воробус проводила чергові поєдинки.

Якщо бути відвертим, команда проводила один поєдинок, бо команда «Юристи», яка мала бути нашим суперником просто не прийшла на гру і нам зарахували технічну перемогу із рахунком 5-0.

Це добре, і нам легше було не грати гру. Але, асоціація одразу ж підшукала нам суперника і ми гру таки провели. Грали ми проти команди «Атлетік», яка у першому колі обіграла нашу команду із рахунком 14-0. Весело, одним словом.

Розпочну свою розповідь про поєдинок із того, що була дуже погана організація у нашій команді. Справа у тому, що перед початком гри прийшло лише четверо людей з команди. В кого травма, кого просто нема в місті, тому прийшлося розпочинати гру в обмеженому складі.

Звісно, суперник мав привілей і ще й який, і тому без гравця вони нам забили три м’ячі без відповіді. Шок, що й не кажіть. Десь міг виручити свою команду і ваш автор, але я вчора сильно травмувався на тренуванні і грав просто нині дуже слабо. Потім ви зрозумієте чому я так кажу.

Наш п’ятий гравець таки прийшов і команда заграла на повну. Через деякий час нам не те що вдалося зрівняти рахунок, а більше – ми навіть вийшли вперед.

Також читайте:   «Кубок Незалежності 2021». «Тракт» - ФК «Галицька здоба». Анонс

Дуже веселим був другий тайм. Команда Воробуса зібралася і будь-що хотіла здобути перемогу. До пори до часу нам щастило, голи ми забивали, але, все-таки, далася відсутність у складі замін.

І хоч на певному проміжку часу ми взяли тайм-аут, перевели подих, але команда суперника нас давила і вони таки добилися свого.

За дві з половиною хвилини ми ввели у рахунку 7-6, здавалося все, перемога в кишені, але приблизно за хвилину часу до кінця гри нерви таки здали мені і нашому захиснику. Першого обіграли, гравець Атлетика пробив і, на жаль, ваш автор не зміг відбити удар який залетів у праву від мене дев’яту.

Хоча, тепер думаю що міг так відбити.

Бачили б ви яке було розчарування у команді. Якби ми були виграли, то впритул би наблизилися до заповітного третього місця, а так у подальшому на що ми можемо розраховувати – це 4-5 місце за підсумками чемпіонату.

Все-таки. дуже багато було втрачено на початку чемпіонату.

Попереду будуть нові матчі, Воробус спробує залікувати свою травму і, як завжди, звіти про поєдинки очікуйте на вашому улюбленому блозі під назвою – блог Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*