Футзал. Студентська ліга. Курсанти 1:4 ЛДУВС team (команда Воробуса знову програє) - Блог про Львів

Футзал. Студентська ліга. Курсанти 1:4 ЛДУВС team (команда Воробуса знову програє)

Курсанти знову програють

Наступний свій поєдинок команда «Курсанти» у рамках студентської ліги проводила проти команди «ЛДУВС team». Після поразки у минулій грі ми будь-що хотіли збагатити свій очковий запас, але знову не вийшло.

Десь я не зміг достукатися до гравців, що команда «ЛДУВС team» не є слабою. На будь-яких змаганнях є команди і вони будь-що хочуть не програти. На одній нозі нікого не обіграєш.

Отже, розпочали цей поєдинок ми знову дуже добре. Раз за разом ми турбували воротаря «ЛДУВС team» і це досить швидко призвело до голу у їхні ворота. Це Даців вдало пробив у дальній кут.

Команда «Курсанти» подумала що все, справу зроблено, і це зіграє згодом дуже злий жарт з нами. І якщо у першому таймі ми пропустили лише один гол, то у другому таймі я своїх гравців на полі не бачив, вони просто відбували номер. Пишу так як є.

Досі не можу зрозуміти, як так можна мінятися четвірками лише для того щоб пограти? А, на жаль, так було. Один хотів, інший хотів, а за результат ніхто не думав. Суперник раз нас простив, другий, третій, але на четвертий вже забив.

«Курсанти» побігли відігруватися і напоролися на контратаку, міг десь виручити і Воробус, бо удар був у ближній кут, але не вдалося.

Також читайте:   Футзал. Кубок Львівщини. "Нові імена" - "Фуджікура". Анонс

Що мені запам’яталося ще у цій грі, так це те, що я відбив семиметровий і двічі просто чудом не зламав руку. Пощастило, а то зараз би не друкував цієї статті. Двічі я був на грані, але минулося. Ну, і жовта картка, як без неї? Емоції треба тримати при собі, а не вибивати м’яч куди лише можна після свистка.

1-3 і грати було важко, щось пробували «Курсанти», але це швидше були удари відчаю. Пенальті, ми його теж не забили. Не буду нічого казати про те як його били, просто не забив і все. Буває…

А під кінець гри команда «ЛДУВС team» і взагалі «забила цвях» у нашу домовину. 4-1 і «Курсанти» програють другу поспіль. Закономірно? Так, все по ділу. На одних пантах футбол не виграєш.

Що далі? Після 3-ох турів ми разом із командою «Morocco» ділимо останнє та передостаннє місце, маючи у своєму активі по одному заліковому балу.

Попереду ще 9 поєдинків, все можна виправити, але щось мені здається навіть завдання мінімум нам не вдасться виконати, а воно було зайняти третє місце.

Ну, нічого, матчі студентської ліги – це черговий досвід, тому його треба набиратися. Будемо такими собі аутсайдерами, які можуть зіпсувати кому-небудь результат.

Попереду нові матчі, а з ними і сподіваюся перемоги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 03.02.2013 пише:

    Вратарь “ДЫРКА” из команды “Решето”! 😆

  2. zars 03.02.2013 пише:

    …Народ! А шо, Воробус команду купив?

  3. zars 03.02.2013 пише:

    “(команда Воробуса знову програє)”

    …а команда Димінського зараз у Туреччині тренується.

  4. Vorobus 03.02.2013 пише:

    zars пише:

    “(команда Воробуса знову програє)”

    …а команда Димінського зараз у Туреччині тренується.

    що ти пристав? настрою і так нема а ти ще мене підколюєш :mrgreen:

  5. Vorobus 03.02.2013 пише:

    russo turisto пише:

    Вратарь “ДЫРКА” из команды “Решето”! :lol:

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  6. Привіт Воробус
    http://allelena.blogspot.com/2013/01/blog-post_31.html

    тут деруть твої статті, мої теж. 🙂

  7. Архіваріус 04.02.2013 пише:

    Дивний хлопець Воробус. Якщо його команда виграє, то Воробус пише – “Ворбус виграє”, а якщо команда програла гру, то – “Команда Воробуса програє”. Щось напевно негаразд з головою у Воробуса. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*