Футзал. Студентська ліга. Курсанти 3:5 Палтафон (Останній поєдинок Воробуса на турнірі)

Курсанти знову програють

Після поразки у першому матчі ігрового дня від команди «Quatra» із рахунком 0-8, команда «Курсанти» тільки і думала якби то менше пропустити голів від чергового нашого суперника – команди «Палтафон».

До матчу із нами вони у напруженому поєдинку обіграли фаворитів змагань – команду «Лемберг». В них є чого вчитися, адже на гру прийшло, увага, 12 гравців. Скажіть мені, можна нормально змінитися?

Але, незважаючи на статус аутсайдера, ми таки дали бій одному із фаворитів змагань і до останніх хвилин суперник не знав чи здобуде заповітні три очки чи ні.

Розпочну свою розповідь про поєдинок із того, що суперник нас явно недооцінив. Це відчувалося із їхньої налаштованості на гру. А «Курсанти» напевно зіграли свою кращу гру на цьому турнірі.

Ми набралися злості, десь пішла гра Воробусу (з розбитою губою і носом) і фарт, нарешті, був на нашій стороні. Так, суперник нас давив, але, до пори до часу ми стримували їхні атаки.

І навіть більше, у середині першого тайму ми навіть повели у рахунку. Але, наша радість була не довгою, знову ж таки невдалі дії в обороні, десь я недопрацював і вже 1-1.

Чесно скажу, гра мені сподобалася, люблю грати проти фаворитів, вони атакують, а ти просто показуєш все що ти вмієш. До завершення першого тайму ми знову вийшли вперед, пішла подача кутового і чудовий по красі удар вдався Плашку.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» та «Фуджікура» переможця не виявили

2-1 і суперник в шоці.

Другий тайм – це наші дії від захисту і масові атаки суперника. Били вони багато, нервувалися також, але до пори до часу нам щастило.

А згодом вони за лічені хвилини вийшли вперед, десь ми не допрацювали і вже 2-3. Та, тут же Саміло (гравець команди «Курсанти») зрівнює рахунок,

3-3 і боротьба розпочинається з нуля. Ви би це бачили. Розпочалася справжня чоловіча боротьба.

І, прикро, що нерви першими не витримали у нас. Не знаю чого, але десь не прикрили захисники, десь я не виручив і ми за три хвилини до кінця гри пропускаємо. Прикро….

Спробували щось змінити, побігли відіграватися і «Палтафон» поставив «жирну» крапку у матчі.

5-3 – суперник перемагає, з чим його і вітаємо. Команда – симпатична, але порадив би їм не робити недооцінки суперника і все у вас буде нормально.

Щодо нас, то суперечки в команді тримають і можете спокійно читати останню статтю про цей турнір від вашого автора тому що Воробус припиняє виступи за свою команду.

Чому так? У нас була домовленість із гравцями, вони її не виконали, а я цього не люблю…

Що ж, відпочинемо трохи від футзалу, а якщо захочете побачити Воробуса в грі, то приїжайте кожної суботи на ринок «Південний». Там у рамках другої ліги грає команда вашого автора.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 10.02.2013 пише:

    Що ж, відпочинемо трохи від футзалу, а якщо захочете побачити Воробуса в грі, то приїжайте кожної суботи на ринок «Південний». Там у рамках другої ліги грає команда вашого автора.
    Воробус там буде мячі підносити, ви його зразу пізнаєте. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*