Футзал. Студентська ліга. Курсанти 3:6 Quatra (Воробус програє) - Блог про Львів

Футзал. Студентська ліга. Курсанти 3:6 Quatra (Воробус програє)

Курсанти програють Кватрі

Вчора команда «Курсанти» продовжила свої змагання на студентській лізі, яка у ці тижні проходить у місті Лева. Після прикрої нічиєї із командою «Morocco» на чергові матчі наша команда виходила лише з однією метою – перемагати.

Не секрет, що цього тижня на матчі приїхали вже майже всі основні гравці, але забігаючи наперед скажу, що результату ми не показали і знову програли.

Першим нашим суперником була команда «Quatra». Ще перед цим матчем багато писав, говорив нашим гравцям що буде важко.

Так, колись ми їх обігрували, але, все таки, на нас вони налаштовувалися по-особливому. Розпочалася гра дуже цікаво, вже на самому початку гри ми просто таки задавили суперника, наслідком цих дій став гол Андрія Саміло, який вдало реалізував вихід сам-на-сам.

Але, як це часто буває секунда розслабленість призводить до голу у наші ворота. Подача кутового, гравця суперника залишили самого біля воріт і він невідпорно пробив під поперечину.

Взагалі скажу, що гра мені сподобалася. Багато моментів, не раз м’яч влучав у поперечку і голи, це найголовніше. До перерви «Курсанти» ще відзначилися раз.
Це Святослав Лаба заробив пенальті і сам його і реалізував.

2-1 після першого тайму на нашу користь – результат більше чим хороший. А ще коли на початку другої половини матчу Вербінський зробив рахунок 3-1, подумалося що все, перемога у нас в кишені.

Також читайте:   Футбол. Чернігівське fan cup-2014 (фото)

І тут, що називається, ми «поплили». Можна зараз багато говорити що той помилився, інший, але, як на мене, дуже невдало була змінена четвірка. Якщо вона добре грає, то для чого її змінювати?

Команда має боротися за результат, а не за свої індивідуальні прихоті.

Що далі можете лише здогадатися. В захисті був повний бардак, команда «Quatra» цим скористалася сповна. Спочатку вони рахунок зрівняли, потім вийшли вперед, а коли ми спробували зіграти на п’ятого польового, то отримали у свої ворота ще 2 голи.

Ось так от, вигравали 3-1 і програли 3-6. Не скажу, що ваш автор не винен у поразці, я так як і всі програв.

Команда «Quatra» перемагає і скажу відверто, перемагає заслужено з цим їх і вітаю. У них були дві рівноцінні четвірки, добре зіграв воротар. Молодці, одним словом.

А що «Курсанти»? А нічого, ми готувалися до наступної гри, бо очки нам треба були як золото. А зіграти ми мали проти команди «ЛДУВС team».

У наступній статті очікуйте звіт із цього поєдинку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*