Шанси українських клубів в перших матчах Ліги Європи - Блог про Львів

Шанси українських клубів в перших матчах Ліги Європи

Шанс для Безуса

Отже, завершилися перші матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, на черзі на футбольних гурманів очікує її величність – Ліга Європи, де українських команд є значно більше. Саме сьогодні вони будуть проводити свої поєдинки у рамках 1/16 фіналу.

Шкода, що деякі матчі між собою співпадають у часі, але нічого, якось буде.

Поки нема футболу спробуємо оцінити шанси українських команд у матчах із своїми суперниками і зробити прогноз на поєдинки.

Почнемо із Динамо. Саме кияни першими вступлять у боротьбу серед всіх українських команд. Їхня домашня гра із французьким Бордо розпочнеться о 20 годині.

Які шанси? Не секрет, що у Динамо зараз відбуваються серйозні зміни. Прийшов новий головний тренер – Олег Блохін. Багато гравців було виставлено на трансфер, багато новачків, але як вони себе покажуть у першому офіційному матчі – невідомо.

Щодо французів, то чемпіонат в них у розпалі, команда поки що йде на 7-ому місці в турнірній таблиці, і в останньому турі, зокрема, вони поступилися на виїзді команді Аячо із рахунком 0-1.

Мій прогноз на цю гру – 1-1. Все-таки, у Динамо нема форвардів, Ідеє лише приїхав з Кубку Африки.

Металіст.

Тут також відбулася значна реорганізація. В команду прийшов новий власник, покинув розташування команди її лідер – Тайсон. Тому, теж невідомо, як буде грати команда. На зборах начебто все було добре, але збори зборами, а офіційні ігри – це інше.

Також читайте:   Футзал. Енергія виграє Кубок України (відео)

Нюкасл. Команда цього сезону виступає вкрай невдало і поки що плентається на меді вильоту з прем’єр-ліги. В останньому турі англійці поступилися на виїзді Тотенхему із рахунком 1-2. Тому, щось мені здається, що єврокубки для них будуть на другому плані.

Мій прогноз на цю гру 2-1 на користь Металіста.

Дніпро.

Хто тішив минулого року так це команда Рамоса. Вони настільки легко все вигравали що аж шкода було що сезон завершується. В міжсезоння команда особливих змін не зазнала, збори проводила добре та і їхній суперник – Базель теж не дуже то і награвся. У них також міжсезоння.

Від цієї гри можна сподіватися багато чого, але сподіваємося команда Рамоса покаже свій клас і зіграє на достойному рівні цей поєдинок.

Щодо мого прогнозу, щось мені здається швейцарці переможуть із мінімальним рахунком 2-1.

Як буде насправді, побачимо вже незабаром. До речі, поєдинки за участю Дніпра та Металіста розпочнуться о 22 годині 05 хвилин.

Вперед, до перемоги!!!

Фото: sport.obozrevatel.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*