Весела Європа або черговий прикол безалаберного континенту - Блог про Львів

Весела Європа або черговий прикол безалаберного континенту

кому пивце?

Тема євроінтеграції ніби і проїлася. Українцям вже напевно набридло слухати обіцянки жити за стандартами цивілізацій Західної Європи. Українці досі не можуть зрозуміти, чому ми і європейці, а ніяк не можемо відкараскатися від рускоязичної Азіопи. Українці також усвідомили, що не все добре у тій Європі.

Якщо в Росії багато маразмів, що є небезпечними для людини-громадянина, то в Європі і ніби небезпеки якоїсь немає, але смішно-дурнуватих казусів вистачає. То шлюби гоміків реєструють, то спадщину на улюблених котиків записують, то італійським парламентарям закон дозволяє під час засідань тримати зброю в шухлядках, то маріхуану офіційно можна продавати.

У період перманентної економічної кризи в країнах Європи (як і в Україні) є проблема працевлаштування. Для подолання безробіття у більшості країн існують центри зайнятості. Загальновідомо, що ці державні структури мають допомагати громадянам знайти роботу та сприяти соціальним виплатам безробітним.

У Німеччині на днях стався казус, що потрапив у повідомлення багатьох засобів масової інформації. Справа в тому, що у цій цивілізованій країні, як і в більшості Європи в переліку офіційних професій є проститутки. Офіси із надання інтимних послуг узаконені, чемно ведеться облік з прибутків, сплачуються податки, навіть профспілкові організації повій є. (У Голландії є навіть соціальні повії для неповносправних. Їх робота оплачується державою).

Також читайте:   Європарламент боїться «Свободи»

Так от, Центр зайнятості баварського міста Аугсбург офіційно запропонував неповнолітній дівчині працевлаштування у борделі. Офіційний лист із скриньки витягнула мама дівчини і зразу ж підняла скандал. Спаплюжений керівник цього центру зайнятості Роланд Фюрст довго виправдовувався перед пресою, заявляючи що необхідно було заздалегідь порадитися з дівчиною, перш ніж пропонувати їй робоче місце. Він підкреслив, що запропонована вакансія не мала на увазі залучення дівчини до проституції, лише була робота в барі. Молода німкеня мала тільки пивце під стриптизний танок розносити.

Цей рядовий європейський маразм цікавий тим, що в даній конкретній ситуації немає порушення закону. Просто казус, який не потребує глибокої аналітики.

Європа таки одна із найвеселіших територій Земної кулі. Туди варто прагнути. Бо краще веселитися, ніж у люті морози сибірську нафту-газ качати, та під бій кремлівських курантів хороводи водити.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. orest_lv 15.02.2013 пише:

    …. соціальні б….ді – це щось новеньке :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*