Як Воробус дивився футбол на великому екрані - Блог про Львів

Як Воробус дивився футбол на великому екрані

Фанати футболу

Вчора вашому автору за досить великий таки термін вдалося подивитися футбол на великому екрані. Всі добре знають, що вчора вся Україна вболівала за українську команду Шахтар у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Вдома біля телевізора вболівати якось було не цікаво, тому Воробус радо відгукнувся на пропозицію одного із наших читачів – пана Bankiduki подивитися футбол із людьми в кабаку.

Місце ми вибрали досить таки цікаве і називається воно – ПіцаФан. Пам’ятаю свого часу у Воробуса з його командою «Курсанти» було нагородження одного із турнірів саме у цьому закладі.

Ще за довго до матчу я спитав пана Bankiduki який футбол там будуть транслювати, на що почув відповідь – точно не знаю, можливо навіть і матч Реал – МЮ. Звісно, що цей футбол мене явно не цікавив, хотілося глянути гру із Донецька.

Першим ділом, що я зробив прийшовши у заклад, так це спитав дуже симпатичною дівчинки яку ж гру будуть показувати. Вона люб’язно відповіла що в закладі є два телевізори і будуть показувати два матчі.

Чудово, отже, можна спокійно замовляти 1517 і сідати з іншими фанатами до перегляду футбольного поєдинку.

Людей у ПіцаФан зібралося достатньо таки багато, як мені сказали столики були замовлені ще за довго до гри. Сам прикол, що пиво в них аж завершилося. Ой йшло в той вечір пиво, ой йшло.

Також читайте:   Як «Тінь Сонця» заколисала Київ

Якщо ви подумаєте, що вболівали лише чоловіки, то ви помиляєтеся, за сусідніми столиками бачив також дівчат. Вели вони себе правда стриманіше чим чоловіки, але факт що були дівчата – це вже добре.

Великий екран

Що ж, поєдинки розпочалися, фото на пам’ять зроблено, тому можна вболівати. Досить таки довгий час Шахтар не міг забити гол, але коли він це зробив емоції в закладі були ще ті. Всі зірвалися з своїх місць і почали аплодувати.

Були під час перегляду і фани Боруссії. Два молодих хлопці активно вболівали з своїх, інколи вони сперечалися з рештою люду, але жодних інцидентів не було. Це ж їхнє право вболівати за ту команду, яка їм подобається.

У перерві поєдинків люди між собою спілкувалися, робили прогнози. Я, зокрема, можу відмітити пана Любомира, який правильно вказав результат матчу.

2-2, саме такий рахунок він сказав перед грою.

Звісно, коли німці зрівняли рахунок в кінці гри був трохи осад на душі, але скажу чесно, мені сподобалося дивитися футбол на великому екрані, обговорювати епізоди із людьми.

Тому, користуючись нагодою хочу подякувати нашому читачу і активному дописувачу пану Bankiduki за запрошення на спільний перегляд футбольного поєдинку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*