Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 5:2 Енергія - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 5:2 Енергія

Енергія програє

У 21-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з міста Єнакієве – Єнакієвцем.

На жаль для львівських вболівальників футзалу гра завершилася перемогою саме команди-суперника із рахунком 5-2.

Після важкої перемоги у минулому турі над командою «Спортлідер+», здавалося Енергія продовжить переможну ходу і у матчі із східною командою.

Іншої думки були і гравці Єнакієвця. Команда, яка має у своєму складі досить таки хороших бразильців ніяк не може показати на все що здатна. Як наслідок, підопічні Олега Солодовника опинилися на межі непопадання у зону плей-офф.

Гра із Енергією була однією із вирішальних.

Розпочали поєдинок господарі поля дуже потужно. Вже на 2 хвилині Олександр Хурсов відкриває рахунок у грі після добивання.

«Енергетики» спробували огризнутися, багато катали м’яч, але вдало діяв то захист, то кіпер Єнакієвця. До речі, помітно було те, що львівській команді не вистачало їхнього лідера – Павленка, який по невідомим причинам залишився поза межами заявки на гру.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів майданчика.

Друга ж половина зустріч видалася куди реузультативнішою. І тут її можна поділити на три частини:

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» мінімально поступилася «CoreValue»

1. Швидкий гол Єнакієвця і заміна кіпера львів’ян Лисенка на Кардаша.

2. Гол Енергії і хороші моменти щоб зрівняти рахунок.

3. Третій гол Єнаікєвця.

От саме після нього стало зрозуміло, що сьогодні Енергії перемоги не бачити. Гра з п’ятим польовим теж не вдалася та і чесно скажу, львівську команду було не впізнати. Далекі переїзди даються взнаки.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу команди Єнакієвець із рахунком 5-2, що дозволяє цій команді набрати три залікові пункти і зберегти шанси на потрапляння у фінальну четвірку, яка продовжить боротьбу за медалі.

Енергія ж із 34-ма очками залишилася на другому місці, щоправда сьогодні нас може наздогнати Ураган, який пізніше грає на виїзді із Кардиналом-Рівне.

Початок цієї гри о 18 годині.

Наступний, 22-й тур чемпіонату відбудеться вже цієї неділі. Львівська Енергія свій поєдинок проведе знову ж таки на виїзді. Цього разу суперником «енергетиків» буде команда Кардинал-Рівне. Знаючи, як проходили поєдинки за участю цих команд минулі рази можна не сумніватися, гра буде бойовою.

Чекаємо нових поєдинків і, звісно, що перемог від Енергії із міста Львова.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*