Футзал. Друга ліга. Барс 2:4 V.M.X. (команда Воробуса здобуває перемогу) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Барс 2:4 V.M.X. (команда Воробуса здобуває перемогу)

Барс 2:4 V.M.X.

Продовжуються змагання команди Воробуса, яка має назву – «V.M.X» у другій лізі любительського футзалу Львівщини.

Після поразки у минулому турі від команди «Сокіл» із рахунком 8-10, у сьогоднішній грі ми хотіли будь-що перемогти. Суперник на перший погляд у нас був не з дуже сильних – команда «Барс».

Але, так здавалося лише на перший погляд. Не така вона і проста ця команда «Барс»: багато гравців у складі, хороші комбінації, плюс воротар хорошого рівня. Єдиний їх мінус я так побачив – вони підсідають фізично у другому таймі.

Так, зокрема, сталося у звітному поєдинку, але про все по –порядку.

Розпочала поєдинок команда «V.M.X» дуже невдало, в захисті були постійні огріхи, плюс і в атаці гра нам не вдавалася. Всі старі комбінації суперник читав і плюс дуже гостро атакував. Якщо чесно, то у першому таймі ми могли пропустити дуже багато голів, але десь у мене гра пішла, десь гравці команди суперника були не точними і пропустили лише 2 голи.

0-2 після першого тайму – це удар по нашим амбіціям. У перерві в команді відбулася дуже жорстка розмова, були зроблені необхідні висновки і команда таки заграла.

Але, перед тим як ми забили гол відбувся, на мою думку, ключовий епізод зустрічі. Справа у тому, що на виході помилився ваш автор і щастя, що суперник нас пробачив.

Також читайте:   «Галицька здоба» тріумфувала в Бучалах

А потім як кажуть, понеслась. Команда «V.M.X» заграла у свою гру, не помилявся ваш автор і в необхідних моментах виручав і вже до середини другого тайму ми вели у рахунку 4-2. Після цього ми прийняли захисну тактику гри і чесно, очікували від суперника виходу п’ятого польового гравця, але вони не ризикнули.

Негативний момент також відбувся під кінець гри. Справа у тому що між нашим гравцем і гравцем команди «Барс» відбулася суперечка. У підсумку все ледве не завершилося масовою бійкою. Лише коли організатори та судді втрутилися – конфлікт було вичерпано.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу команди Воробуса із рахунком 4-2, що за тур до завершення чемпіонату дозволило нам забронювати за собою підсумкове п’яте місце у турнірній таблиці. Теоретично шанси ще є зайняти і четверте місце, але тут не все залежить лише від нас.

Наступний, останній поєдинок зимової ліги команда «V.M.X» проведе наступного тижня в суботу. Нашим суперником буде команда «Галіо-2», яка все йде до того що займе третє місце у турнірній таблиці.

Звісно, що бій ми їм постараємося дати, тим більше що у першому колі вони нас обіграли із рахунком 8-5, треба брати реванш. Інша справа як це нам вдасться, час покаже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 17.03.2013 пише:

    Нарешті Воробус став писати – моя команда! Є якийсь прогрес, манія величності почала проходити. 🙂

  2. Фан Воробуса 19.03.2013 пише:

    Стид і позор , якась друга ліга …… як там можна 5 – е місце зайняти ??? Там крім Сокола всі дерева і то Сокіл можна наказата…Завязуй з футболом !!!

  3. Vorobus 19.03.2013 пише:

    Фан Воробуса пише:

    Стид і позор , якась друга ліга …… як там можна 5 – е місце зайняти ??? Там крім Сокола всі дерева і то Сокіл можна наказата…Завязуй з футболом !!!

    я тобі скажу чого так низько. Воробус і ще одна людина грають у цій лізі лише з другого кола змагань. І якщо глянути по результатах які були до того і які зараз, то все можна зрозуміти 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*