Футзал. Друга ліга. V.M.X. 6:4 Ядрьоні Черепахи (команда Воробуса перемагає) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. V.M.X. 6:4 Ядрьоні Черепахи (команда Воробуса перемагає)

Воробус перемагає

Продовжує змагання команда Воробуса, яка має назву – «V.M.X» у другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Черговим нашим суперником стала команда – «Ядрьоні черепахи», яка до цього поєдинку перебувала на другому місці у турнірній таблиці. А, отже, поєдинок мав бути дуже цікавим, бо втрачати очок наша команда не мала права.

Розпочався поєдинок у дуже повільному темпі. Я навіть не пригадую такого поєдинку на цьому турнірі. Але, як я і думав так тривало до голу, а він перший влетів у наші ворота.

Банальний простріл на дальню штангу і наш гравець зрізає шкіряного у свої ворота. Прикро, але ж грати треба далі.

«V.M.X» багато атакували і згодом це принесло свої плоди. 1-1 і все починається спочатку. З кожним туром помітно, що наша команда стає все більш зігранішою і це не може радувати. Шкода лише те, що на початку змагань було втрачено дуже багато очок і тепер третє заповітне місце стає для нас малоймовірним.

Та повертаємось до гри. За деякий час суперник знову ж таки виходить вперед після помилки наших захисників. А потім у грі відбувся ключовий момент.

Гравець команди «V.M.X» вийшов сам-на-сам із воротарем команди суперника, а той зіграв руками за межами штрафної. Суддя поєдинку прийняв рішення вилучити кіпера. Нам стало легше і голи один за одним посипалися у ворота суперника.

Також читайте:   Чемпіонат Білорусі. Фінал. Матч № 3. «Вітен» – «ВРЗ» – 4:2

Друга половина зустрічі нічим не відрізнялася від першої, єдине що ми грали другим номером. А чого атакувати? Хороший запас у рахунку був.

Суперник будь-що намагався відігратися, до атак команди почав підключатися п’ятий польовий гравець, але Воробус і захист діяли бездоганно.

До речі про себе, і хоч вчора мав великі проблеми із здоров’ям на гру таки вийшов і майбуть відіграв свій кращий поєдинок за останні кілька місяців. Все вдавалося, не було ніякого мандражу. Так, голи пропустив, але скажу відверто у тих епізодах було виручити дуже складно.

За рахунку 5-4 на нашу користь суперник мав хороші шанси відігратися, але нам пощастило і як повітря чудовий гол вдався Олегу Лютому, який відмітив гол по-своєму. Справа у тому, що напередодні наш гравець купив собі нове взуття і помітно було що він хоче забити.

Фінальний свисток зафіксував перемогу команди Воробуса із рахунком 6-4, що таки зберігає ще шанси нам щоб потрапити у заповітну трійку.

Наступним суперником команди «V.M.X» буде команда «Сокіл», яка ще очок не втрачала. Але, нічого, будемо пробувати щось їм протиставити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. de_funker 02.03.2013 пише:

    Обидві команди грали погано,одною з причин були звичайно судді:facepalm:! практично на всі рішення суддів можна було вплинути ( особито в мене три рази вийшло ). Те що сталося приблизно на 5й хвилині гри можна коментувати як повна непрофесійність суддів!!! судді помилялись в обидві сторони.
    висновок ))) жодна із сьогоднішніх команд не заслуговують на призові місця, суддівську бригаду геть 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*