Футзал. Команда “V.M.X.” в очікуванні вирішальних поєдинків - Блог про Львів

Футзал. Команда “V.M.X.” в очікуванні вирішальних поєдинків

Воробус налаштований по-боєвому

Хто уважно слідкує за футбольними виступами автора блогу, той добре знає, що зараз підходять до завершення змагання у другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Як відомо, Воробус віднедавна виступає за команду “V.M.X”, яка останнім часом набрала обертів. І вже, навіть, скажу більше достатньо таки реально претендує на одне із призових місць.

Скільки матчів залишилося зіграти команді Воробуса, які шанси потрапити у призову трійку, в якій формі перебуває автор блогу та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі. >

Отже, розпочну свою розповідь із того, що розповім про поточний стан справ у команді. Команда зіграла 11 поєдинків і має у своєму активі 14 очок, а це на три залікових пункти менше чим має третя команда першості – «Галіо-2», яка посідає третє підсумкове місце.

Щоправда, у нашого основного конкурента за третє місце ще є гра у запасі.

До завершення змагань залишилося три тури, тому нам зараз втрачати очок ой як не треба. Якщо наберемо максимум очок у трьох наступних турах, то цілком ймовірно що займемо третє призове місце.

З ким ще треба грати?

Найближче випробування команду чекає вже цієї суботи. І щось мені так здається – це буде ключовий поєдинок чемпіонату. Якщо команда Воробуса програє, то мрії про медалі залишаться тільки мріями.

А суперник в нас буде ще той – команда «Сокіл», яка до цього зіграла 11 поєдинків і всі вони завершилися перемогами «соколят». У складі цієї команди зібрані досить таки досвідчені гравці, тому з ними буде дуже і дуже важко.

Також читайте:   Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2017-2018 років

Я ще собі колись задавав питання, а чому вони не заявилися у прем’єр-лігу? Думаю там каші вони би не зіпсували.

Будемо пробувати їм щось протиставити, а як вийде – це вже побачимо зовсім скоро. До слова, у минулому турі «Сокіл» ледве здолав команду «Олімп», яку ми досить таки легко обігрували.

Після суботнього поєдинку ще залишаться матчі із командою – «Галіо-2» та командою «Барс». Якщо все буде добре, то із першою для нас буде поєдинок цілого сезону. Або ми, або вони?

Гравці в команді і багато хто із наших вболівальників жаліють про те, що двоє гравців, в тому числі і я, були заявлені лише з другого кола, можливо тоді очок в активі було би значно більше.

Щодо Воробуса, то у мене знову ж таки є відчутні проблеми зі здоров’ям. Ну, не можу я зіграти хоч одного поєдинку щоб не боліла то спина, то коліно, то рука.

От зараз є проблеми із коліном, Сподіваюся пауза до суботи допоможе, але як буде насправді – побачимо

Насамкінець додам, що поєдинок між командою “V.M.X” та “Соколом” розпочнеться в суботу, 9 березня у спорткомплексі «Олімп» о 12 годині 50 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*