Підсумки студентської ліги з футзалу - Блог про Львів

Підсумки студентської ліги з футзалу

Руслан Мірзаєв

Завершилися змагання на студентській лізі, переможців названо, а ними хто не знає стали команди: Лемберг, Кватра та Палтафон, які, відповідно, зайняли перше, друге та третє місце.

Сьогодні у мене в гостях один із організаторів турніру – пан Руслан, який і поділиться своїми враженнями від турніру.

– Доброго дня, пане Руслан, поділіться своїми враженнями від першого подібного турніру організованого вашою асоціацією, що вдалося, а що навпаки?

Доброго дня! Про турнір можна говорити багато, бо дійсно враження залишились дуже і дуже хороші. Багато цікавих матчів і хто став чемпіоном ліги ми дізнались в останній день змагань. З цим я і вітаю команду “Лемберг”.

– На вашу думку, відкриття турніру і розчарування турніру?

-Відкриттям турніру я вважаю команду “Quatra”. Я знав, що це сильна команда з класними гравцями, але на цьому турнірі ця команда ще більше здивувала. Розчаруванням ліги є команда “Курсанти”, які відігравши майже повністю перше коло “зникли” зі змагань.

– Бачив що ви також виходили на паркет за одну із команд то у ролі воротаря, то у ролі польового гравця, які ваші враження від гри вашої команди і як оціните себе загалом?

Я перший раз грав за команду Лдувс і в мене залишились тільки позитивні враження від цього колективу .Після кожної гри вони робили аналіз гри кожного гравця і гри команди взагалом, це і дало свій певний результат. Досвіду в Лдувс малувато, але бажання грати в них є і дуже велике, завдяки йому Лдувс здобули перемогу над Палтафоном і зіграли з Чемпіонами ліги внічию. Про себе я можу сказати тільки те, що я хотів допомагати цій команді в кожному матчі.

– Перед турніром було багато розмов, що рівень команд буде дуже різним, одні команди дуже сильні, інші – слабі, як показав турнір майже у кожному ігровому дні були «заруби», ви погоджуєтеся що рівень команд росте?

Також читайте:   Володимир ГРИМАЙЛО: «Чекаю перезапуску всього футзалу та цільності сезону в цілому»

Дійсно рівень команд є різним, але повторюсь, що у кожної команди є бажання грати і перемагати в кожній грі.

– Спілкуючись із багатьма людьми чув що зал у комерційній академії трохи слизький і до нього було дуже важко пристосуватися, що можете сказати по цьому питанню?

Чесно кажучи про слизьке покриття я не чув і особисто не помічав цієї проблеми.

Мені, особисто, сподобалося те, як організатори оперативно оновлювати результати, викладали фото з матчів, а чи не нема у вас в планах знімати і відео матчів?

Ми стараємось все робити оперативно, щоб гравці заходили в нашу групу і отримували всю інформацію про матчі, дивились фото з ігор і список бомбардирів. На весняній лізі я думаю, що ми будемо застосовувати відеозйомку з матчів наших учасників.

– Які подальші плани асоціації, чи будуть проводитися подібні ліги і коли наступний турнірі під вашою егідою?

Звичайно, що ми будемо організовувати турніри. Після закінчення кубку ліги ми плануємо в кінці березня зробити весняний кубок, а після нього лігу.

– Знаю, що незабаром буде організований ще кубок ліги, розкажіть кілька слів про нього?

В кубку ліги будуть приймати участь всі команди, які грали в зимовій лізі. Буде 2 групи по 3 команди, в групі команди грають між собою і переможець групи A виходить в фінал на переможця групи B.

– Не можу не запитати про гру Воробуса, як оціните її?

Воробус показав багато хороших матчів, відбивав багато ударів ,але з командою на цій лізі Ігорю не пощастило.

-Ваші побажання читачам нашого блогу?

Читачам я бажаю частіше заходити на блог Воробуса і читати цікаві статті Нашого автора.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. baksarbed 09.03.2013 пише:

    приємно старого знайомого побачити 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*