Що подарувати дівчині на 8 березня? - Блог про Львів

Що подарувати дівчині на 8 березня?

8 березня наближається

Все менше і менше часу залишається до свята на яке жінки чекають цілий рік. Називається воно – Міжнародний жіночий день і святкуємо ми його 8 березня.

Це свято є державним, а, отже, багато людей саме у цей день будуть вихідні і спокійно можна відпочити від важких трудових буднів.

Все це добре, але ж треба і подарунки зробити прекрасній половині людства, а як його вибрати – це вже проблема.

Саме на тему – «Що подарувати на 8 березня» ми і будемо говорити у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

От буквально вчора ваш автор йшов містом, заходив по магазинах і знаєте що скажу, вибір подарунків дуже великий, але все залежить від розміру вашого гаманця.

Але, найбільш поширеними подарунками, на мою думку, є наступні:

1. Квіти.

Щоб там не говорили, не балакали, але дівчата завжди любили, люблять і будуть любити квіти. Без них дарувати подаруночок навіть нема чого йти.

2. Сніданок у ліжко.

Знаю багато знайомих, які саме на 8 березня готують для свої половинок щось смачненьке. А чому б і ні? Дівчина ще спить, а чоловік вже з самого ранку проснувся, пішов до плити і напік тих же дерунів. Знаєте як дівчина здивується і нехай вони навіть не зовсім будуть такими як треба, але ж принаймні старався.

3. Цукерки, шоколадки…

Солодощі – це теж хороший варіант як подарунок. Інколи чоловіки не знають що ж подарувати своїй дівчині, а солодощі завжди користувалися популярністю. Може ще і вам щось перепаде.

Також читайте:   День міста Львова 2012: програма святкувань

4. Туристичну подорож.

Знаю, зараз люди мають не так багато грошей якби хотілося, але не обов’язково ж їхати на море, як варіант згодяться гори Карпати. Там мені завжди подобалося, чисте повітря. Одним словом, романтика.

5. Ювелірні прикраси.

Я до цього варіант відношуся дуже скептично, бо вважаю, що подібні речі треба дарувати лише тоді, коли вже достатнього довго пара зустрічається або ж люди вже офіційно разом. Хоча, це лише моя точка зору.

6. Похід з коханою людиною на культурну подію.

Театр, кіно, концерт? Як часто ви разом десь буваєте? А тут така нагода випала, то чому ж просто не піти туди?

7. Побутова річ.

Знаю, подарунок на 8 березня має бути несподіваним, але інколи чоловіки просто питаються своїх половинок а що ж вони хочуть на свято. Той же вазонок, нове плаття, сумочку тощо.

8. Вечірка в хаті або на природі.

Відпочити ви давно прагнули як слід, то чому б просто не взяти не запросити до себе народ і разом не відсвяткувати 8 березня. І жінка буде добре, і чоловіки не будуть скучати.

9. Подаруйте дівчині себе.

Вечеря при свічках, ніч кохання, вино, що ще треба для романтики? Хоча, як на мене, це треба робити не тільки на свято 8 березня.

10. Просто скажіть своїй коханій людині що ви її любите. А цього людям разом із добром так бракує.

Який би подарунок ви не вибрали, пам’ятайте, любити треба не лише один день, а все життя. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 07.03.2013 пише:

    Плаття чи сумочка це зовсім не побутові речі. Воробус, даруй дівчині кухонні предмети, дізнаєшся багато нового про себе 😆

  2. patriot_UA 08.03.2013 пише:

    Хороші і влучні поради))))

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. А день гамана вже не за горами

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*