Що витворили фани Чорноморця у Львові - Блог про Львів

Що витворили фани Чорноморця у Львові

Для чого це?

Україна футбольна країна, тут проходили матчі Євро-2012, наші команди постійно беруть участь у різних турнірах, є великі фанатські рухи і так далі. Але, речі, які деколи відбуваються на стадіонах і за його межами аж ніяк не можуть заставити посміхнутися.

Подібний випадок відбувся цієї суботи, 9 березня, у Львові.

Що сталося, як з цим боротися та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Як відомо, в суботу у Львові був великий футбольний день. Прем’єр-ліга повернулася і на нас очікував дуже цікавий і напружений поєдинок у якому між собою зустрічалися наші Карпати та одеський Чорноморець.

Гра таки була напружена і стала окрасою туру, про це говорив коментатор поєдинку та і згодом футбольні фахівці. Поєдинок був рівний, перемогли наші суперники, виходить вони в той день були сильнішими з чим їх і вітаємо.

Про цю гру я вже навіть був і трохи забув якби не сьогоднішня знахідка, яку я побачив в одній із груп соціальної мережі ВКонтакті.

В групи я часто заходжу, бо там багато чого пишуть і ось в одній із таких, а має вона назву – FCKL | Карпати Львів побачив фото, де фанати Чорноморця гостюють на львівській землі.

І що тут такого спитаєте ви, це ж поширена практика їздити підтримувати свою команду? Але, таки цікавинка є і з «гірким» присмаком.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро грає в гостях внічию з Наполі (відео)

Справа у тому що на в’їзді до міста Львова, де пише великими буквами Львівська область зображено фанів Чорноморця, які вилізли на ті букви і гульбанять.

Кожен так теж колись робив, але ще напевно як були малими і на кота казали дядько. 🙂

Все то нічого би якби поруч не був надпис – «Львів в склад Росії, Чорноморець».

От цікаво мені зараз і задаю собі питання – для чого це робити?

З фанами Чорноморця наші і так не дружать, а тут ще більші можуть бути протистояння. Це, по-перше.

По-друге, подібний надпис закликає до сепаратизму, який дуже строго карається в нашій країні. Якщо ви так хочете кудись там йти, то йдіть, при чому тут ми?

По-третє, для чого псувати пам’ятки архітектури?

Колись я вже писав про графіті і про мій негатив до них. От приїхали фанати Чорноморця, погульбанили трохи, написали отакі от заклики, а хто це все потім має відмивати, відбілювати?

І ми ще дивуємося чому люди мають такий низький рівень культури. Вже неодноразово казав, що ср…ти там де живеш – нижче нічого не може бути.

Далі без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. BlackSabbath 11.03.2013 пише:

    “подібний надпис закликає до сепаратизму, який дуже строго карається в нашій країні”. Ха-ха-ха, назвіть хоч 1го покараного за сепаратизм в Україні.

  2. BlackSabbath 11.03.2013 пише:

    Та і який тут сепаратизм, просто товстий троллінг

  3. Stakeholder 11.03.2013 пише:

    підтримую BlackSabbath, Варобус, не купуйся на дешевий тролінг тупуватих провокаторів, з заголовку можна подумати шо фани Чорноморця розгромили пів Львова, а вони лише нашкрябали якийсь маразм на шматку бетону, який представляє собою експонат виконаний у стилі совкового бикоко), якщо це пам’ятник архітектури, то тоді Сихів треба вносити до спадщини Юнеско 😡

  4. Вертоліт 12.03.2013 пише:

    Stakeholder, Ні тут не головне на чому нашкрябано, тут головне шо нашкрябано і ким !!

    ну такою поведінкою вони проявляють свою неповагу до нас ! це моє імхо… і якщшо їм вдалось нв цей раз на обласному знаці написати то шо їх зупиняти буде потім написати такий маразм прямо в нас в місті

  5. Stakeholder 12.03.2013 пише:

    Вертоліт, ніщо не буде зупиняти, намалювати якусь фігню може будь хто і будь де, якщо коли небудь придумають бидло-фільтри, які можна буде встановлювати на в’їзді на якусь територію, то можливо можна буде вберегтись від такого, а покищо…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*