Сергій Семенов – бронзовий призер Кубка світу з біатлону - Блог про Львів

Сергій Семенов – бронзовий призер Кубка світу з біатлону

Сергій Семенов

І хоч зараз в Україні зима не така якби того хотілося, але це не заважає проходити змаганням із біатлону, які в ці дні відбуваються в російському місті – Сочі. Нагадаю, саме це місто буде приймати наступного року Олімпійські ігри, які відбуватимуться у сусідній Росії.

Чемпіонат світу завершився, а, отже, продовжуються змагання на Кубку світу. Скажу вам відверто, перед індивідуальною гонкою чоловіків на 20 кілометрів довелося порозмовляти із колегою.

Так от, ми зійшлися на думці в тому, що ці змагання нема навіть чого дивитися, бо чоловіча збірна із біатлону цього сезону не так радує як та ж жіноча збірна і зокрема Олена Підгрушна чи сестри Семеренко.

Але, все ж Воробус мав час і таки глянув змагання. Як виявиться згодом – я не пожалів що виділив свій час.

Отже, розпочалася гонка із старту нашого спортсмена – Семенова. Він стартував 2-им і на перших порах навіть показував кращий час. Хіба міг я тоді подумати, що Сергій буде у підсумку в призерах? А він таки ним стане.

Стрільбу за стрільбою він проходив вдало і через деякий час Сергій фінішував з показником «о» у графі стрільби.

Лідером він був не довго, адже через деякий час його випередив німець – Бірнбахер. Подумалося, на маєш, ще деякий час і українця змістять із лідируючих позицій.

Також читайте:   Пляжний футбол. Збірна України поступається Італії із рахунком 2:4

Але, час тривав, гонка теж, а фаворити все хибили і хибили на своїх вогневих рубежах. Все-таки, не вірилося, що українець вперше у своїй кар’єрі зможе стати призером змагань із біатлону.

А потім свої лідируючі позиції продемонстрував також француз Фуркад. На першій стрільбі спортсмен із Франції хибить один раз, здавалося все, йому у призерах не бути, але у подальшому Фуркад продемонстрував просто таки шалену швидкість і що найголовніше – влучну стрільбу.

На фініші він випередив навіть німця – Бірнбахера, який вигравав в нього перед останнім колом 16 секунд на цілих 7 секунд.

Невже Україна таки буде з медалями? Як виявиться згодом – більше достойних суперників, які би втрутилися у боротьбу за медалі не було, тому вся Україна святкує. Ми знову з медалями – на цей раз бронзовими.

Наші вітання!!!

Щодо інших наших спортсменів, то вони зайняли наступні місця:

Андрій Дериземля – 20-е місце
Олександр Біланенко – 44-е місце
Дмитро Підручний – 46-е місце.

Кубок світу продовжується і, сподіваємося, вже зовсім скоро, а це у спринтерських гонках ми знову ж таки будемо мати медалі.

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*