Левандовскі знищує Реал + відео - Блог про Львів

Левандовскі знищує Реал + відео

Левандовскі

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходив другий півфінальний поєдинок найпрестижнішого футбольного змагання Європи – Ліги чемпіонів. Між собою зустрічалися дортмундська Боруссія та мадридський Реал.

Як завершилася гра, які прогнози щодо фіналіста від цієї пари та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як у першому півфіналі німецька Баварія каменя на камені не залишила від свого суперника – титулованої Барселони фахівці говорили що подібного у матчі між Реалом та Боруссією вже не відбудеться.

Але, але і ще раз але. Знову відбувся погром гранда і чесно скажу, футбольні фахівці шоковані. Боруссія зуміла відправити у ворота королівського клубу 4 голи, на що королівський клуб відповів лише одним голом.

Та, про все по-порядку.

Реал та Боруссія вже зустрічалися між собою у цьогорічній Лізі Чемпіонів. Тоді, на груповій стадії змагань у Мадриді була зафіксована нічия 2-2, а у матчі-відповіді в Дортмунді перемогла місцева команда із рахунком 1-0.

Кажуть, що двічі команда не програє, але як виявилося – погано кажуть.

Злим генієм для Реалу вчора став польський нападник – Левандовскі. Він просто таки самотужки обіграв Моуріньо і компанію забивши 4 голи.

Розпочалася гра спокійно, помітно було що команди грали на результат, але все ж кращим вчора виглядали німці. І вони вже на 9 хвилині відкрили рахунок коли навіс із флангу вдало замкнув згадуваний Левандовскі.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Порту 1:1 Шахтар (відео)

Боруссія і на далі атакувала, а гості грали так якби їм було все рівно на цю гру, лише б по менше пропустити перед матчем-відповіді. Та, незважаючи на це, Реал під кінець першого тайму вирівняв становище.

Помилився захисник Боруссії і Роналду відправив шкіряного у пусті ворота.

1-1 і господарям поля треба розпочинати все спочатку.

Таки розпочали, бо у другому таймі на полі була лише одна команда.

Три голи Левандовскі на будь-який смак змусили навіть тренера Реалу – Моуріньо сказати, що його переграли по всіх статтях.

Звучить фінальний свисток, який фіксує більш чим впевнену перемогу Боруссії із рахунком 4-1, що дозволяє німецькій команді суттєво збільшити свої шанси на вихід у фінал змагань.

Щодо Реалу, то шанси ще є, але перемогти із різницею в три м’ячі вдома буде ой як важко. Дортмунд – це не посередній суперник і буде битися.

Як буде насправді побачимо вже зовсім швидко, а саме менше чим за тиждень, 30 квітня.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*