Шпигунські пристрасті - Блог про Львів

Шпигунські пристрасті

Шпигунські пристрасті

Опозиційні акції «Вставай Україно!» сприяють тому, що значна частина депутатів (у тому числі й лідерів фракцій) Верховної Ради потрапляє в регіони України. На місцях, нехай здалека, але можуть вони подивитись в очі простим людям та, зрештою, хоч поверхнево оцінити низький рівень добробуту й реальні настрої громадян.

Це добре, що заможні колишні банкіри, чемпіони, генерали, теперішні підприємці повиходили із своїх особнячків, повилазили з дорожезних автомобілів і промарширували вулицями кількох міст разом із простими людьми. Нехай реальний «народ» не міг підійти близько до «тіл» борців за волю і добробут через охорону, але саме «політичне» зближення відбулося.

На вихідних у Чернівцях – батьківщині одного із найопозиційніших опозиціонерів А. Яценюка – стався неприємний казус саме з цим політиком. Події вже обговорюються активно, хоч офіційні українські ЗМІ не приділяють значної уваги через, напевно, якусь «незрозумілу апатію» до порушень прав людини в нашій державі.

У білий день після проведеного мітингу їхав собі Яценюк і кілька депутатів (під охороною) чернівецькими вуличками… І вдалося тим опозиціонерам зупинити й затримати автомобіль з людьми, що весь час їздили за політиками по місту… Виявилось, що за ними стежать. Викликали «офіційну» міліцію, склали протокол.

Також читайте:   Хлопець, який змінює словом

Дивишся на все це і робиться смішно. Смішно від перестрашених пичок «развєдчіків» у ланосі. Смішно від мельтонів у формах, що повинні складати протокол на «своїх». Смішно від тої високопоставленої рагульні, що дала вказівку слідкувати за Яценюком. Що те стеження могло дати корисного і кому? Нерозумію! Хіба нема за ким слідкувати в Україні? Мало банди та шушари? А вони реально фігньою страждають.

З одного боку смішно. З іншого – досить страшна картина: ДЕРЖАВА НЕЗАКОННО СТЕЖИТЬ ЗА СВОЇМИ ГРОМАДЯНАМИ!!! Це – ідіотизм, маразм, рагулізм, дебілізм. За політологічною класифікацією – порушення прав громадянина, існування поліційного абсолютизму, яскравий прояв тоталітаризації влади.

Цікаво, скільки таких незаконних «шпіонив» є в Україні? Цікаво, які «пріоритети» контролю є у наших спеціальних служб? Політики, підприємці, просто громадяни, ЗМІ, Блог Воробуса?

Пацанва, запам’ятайте: Я живу на своїй, Богом даній землі! Мені глибоко наплювати на ваші фотокамери та письмові звіти. Я завжди буду робити те, що велить мені моя «ВОЛЯ» і «ПЕРЕКОНАННЯ»!

Підпис – НАРОД УКРАЇНИ.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*