Скільки відпочиваємо на травневі свята - Блог про Львів

Скільки відпочиваємо на травневі свята

Травневі свята

Традиційна наша рубрика «Запитай у Воробуса» і на далі продовжує функціонувати. Останнім часом туди задають мало запитань, але це не заважає редакції блогу відповідати на запитання своїх читачів, які задають свої запитання прямо у коментарях.

От буквально вчора Воробус звернув на увагу на коментар однієї із наших дописувачок, яка називається Поліна.

Вона, зокрема, запитує, цитую:

«Дорогий Воробусе! Буду вдячна, якщо напишеш пост про травневі вихідні. А то ніде, ні в універі, так й взагалі ніхто точно не знає. А додому хочеться поїхати і встигнути взяти квитки. Дуже дякую. Вибачай, що не по темі».

Нам звичайно дуже приємно, що читаєте блог і даєте на роздуми свої теми, та і слово «дорогий» мені дуже сподобалося, але дівчині треба допомогти. Тому, жарти в сторону.

І справді, травневих свят багато хто чекає, адже кожного року саме в цю пору року можна садити картоплю, поїхати в гори і так далі. Час є.

Розпочну із того, що хто не знає, цьогоріч свято Пасхи християни будуть відзначати 5 травня. Так пізно одного із найбільших свят не було вже давно, але, можливо це й добре, бо погода ніяк не може стабілізуватися. А так до травня все може бути нормально.

Щодо вихідних, то своєю постановою Кабмін виділив наступні дні:

Також читайте:   Небезпечні змії у карпатських лісах та як від них уберегтися

Відпочиваємо: 1, 2, 3, 4, 5 та 6 травня, а також 9, 10, 11 і 12 числа.

Відробляємо: щоб було так багато вихідних і не приходилося виходити десь в середині тижня робочі дні з п’ятниці 3 травня перенесуть на суботу 18 травня та з п’ятниці 10 травня на суботу 1 червня.

Аналізуємо що ми маємо і на що можемо розраховувати.

Зараз ми активно працюємо і відпочиваємо лише на вихідних. Так триває до останнього тижня квітня.

29, 30 квітня ми виходимо на роботу, а з середи, 1 травня починаємо активно відпочивати. Це добре, бо можна і до свята Великодня приготуватися і господині зможуть паски спекти, одним словом все чудово. Єдиний мінус – це любителі поїздок не зможуть як слід розслабитися, бо самі розумієте на свята не пасує десь їздити.

Великдень, обливаний понеділок відпочиваємо, виходимо на роботу у вівторок, 7 травня, середа, 8 травня теж працюємо і знову ж таки йдемо у планову відпустку.

Чотири дні вихідних і виходимо на роботу аж 13 травня. Чую людей голова буде боліти, всі захочуть спати, але ж відпочинемо.

Тому, Поліна, можеш брати квитки на свій поїзд вже зараз і вже думати як будеш відпочивати вдома.

З найкращими побажаннями, Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Поліна 08.04.2013 пише:

    Дужее дякую Вам!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*