Тростян чи Буковель: де краще? - Блог про Львів

Тростян чи Буковель: де краще?

Де краще?

Продовжую ділитися своїми враженнями від поїздки на гірськолижний курорт Буковель і тим самим передаю вітання пану Stakeholderу. 😀

Дуже часто в інтерв’ю на тему лижів чи сноубордів я часто задавав питання, а саме щоб люди порівняли рівень катання на лижах в Буковелі і тому ж Славську.

Мої гості говорили по-різному, а ось після того, як Воробус побував на цьому курорті тепер можу сам порівняти і траси, рівень обслуговування, харчування і так далі.

Доїзд

В Славське Воробусу добиратися зі Львова дуже просто, а саме вийшов з дому, вокзал, поїзд дві години і ти вже на місці. А ось в Буковель треба їхати досить таки багато часу. Ми їхали автобусом, то це забрало 6 годин часу.

Думаю людям з інших міст також не просто з доїздом, тому що приходиться робити пересадки тим же людям з Києва.

Траси і якісь катання

Тут Тростян не порівняти із Буковелем. На останньому все рівненьок, є дуже велика кількість трас і різного степеня важкості. Тут можуть кататися як діти, чайники і профі. Воробусу дуже просто було їздити, бо горбів практично нема і власники курорту за цим дуже уважно дивляться.

На Тростяні все по-іншому. Я би назвав тут більше є ефект дикості. Люди часто самі роблять собі траси. Плюс на Буковелі мені сподобалося те, що картку-абонемент не треба кожен раз витягувати із кишені і є кріселка.

Також читайте:   5 причин прикрасити Ваше свято за допомогою повітряних куль

На Тростяні ж все по-іншому. Не кожна людина вміє кататися на бугелі. Хоча, скажу чесно, Воробус що до бугеля, що до кріселка звик і мені все рівно на чому підніматися.

Ціни на лижі та харчування.

У високий сезон дешевше на Тростяні, а на Буковель люди часто їздять в оксамитовий сезон, який якраз зараз триває на Буковелі. Звісно, що коли ціни приблизно одинакові, то люди вибирають курорт де якісніше. Тут нема нічого дивного.

Харчування? Чи то я не звик, чи що зі мною, але Воробус більше звик до Славська. Там приїдеш на ту ж гору Тростян, стоять улюблені бабусі з гарячим вином, відчувається смак шашлика, печеної картоплі на вогні. Сядеш, вип’єш і вже нікуди їхати не хочеться. І що, найголовніше – не дорого це все.

Щодо Буковеля, то там бабусь нема, тут все заклечається у кабаках в яких ціни не надто і дешеві. Відчувається те, що на курорт приїздять люди з багатьох міст, країн. Тому ж, треба здерти з люду трохи грошей.

В тому ж Буковелі сподобалися якісні безкоштовні туалети.

Якщо підводити підсумок статті, то звісно що нема і що порівнювати. Буковель кращий від Славська в тисячі раз, але, Воробусу що подобається їздити і туди, і сюди.

Інколи хочеться поїхати на гору бобіком, відчути адреналін, покататися по горбиках і просто поспілкуватися із давніми знайомими. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 09.04.2013 пише:

    Ти прирівняв вибачаюсь *уй з пальцем, чесне слово :facepalm:

  2. VIK 09.04.2013 пише:

    Полюбому Тростян краще! :))))

  3. andriy4 10.04.2013 пише:

    Якщо задніками не шкоябати, то може і Тростян і кращий! 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*