Як Воробусу заблокувало картку на підйомнику в Буковелі - Блог про Львів

Як Воробусу заблокувало картку на підйомнику в Буковелі

Турнікет

Продовжую розповідати про свою подорож на гірськолижний курорт Буковель, а саме про пригоди, які зі мною там відбувалися. Не може ваш автор без пригод. 🙂

На цей раз розповім про те, як Воробусу заблокували карточку і він не міг сісти на підйомник.

Діло було так. Розім’явшись на найпростіших гірках, Воробус вирішив поїхати за пригодами, а саме на невідані для мене траси. Якщо не помиляюся спустився по трасі №16.

Катання сподобалося, але що кинулося в очі коли під’їжав до підйомника, так це те, що охочих піднятися наверх є дуже і дуже багато. Спершу не зрозумів що сталося, але коли під’їхав, то побачив, що все просто – 16 підйомник зробив простій на кілька хвилин і саме за той час наїхало багато людей.

Що ж, пробую встати у таку чергу, де менше людей, а це треба робити збоку. Тут і лижі збережеш, і швидше на підйомник сядеш, і найголовніше не впадеш, бо коли багато лижників і ти всередині, то може хтось наступити на лижу, а далі самі знаєте що буде.

Воробус так і зробив, став збоку, підходить моя черга, на турнікеті картка пробила зелене світло, а я не встиг пройти контроль.

Що робити? Як сказав мені чоловік, що стояв поруч все – ти приїхав. Буковель – це вам не Славське, тут якщо ти маєш картку і покладеш навіть у кишеню, то вона може спрацювати без вашого відома. Моя ж картка була в рукаві, тому і не дивно, що мене заблокувало.

Також читайте:   П'ю до тебе - пий здоровий!!!

Підходить працівник курорту і каже, що треба почекати 5-ть хвилин і мене турнікет пропустить. Стою… А позаду вже почався такий кіпіш, люди кричать чого я затримую чергу, крайній турнікет завдяки Воробусу став паралізованим.

Добре що товчі не дали. 😀

Прийшлося знімати лижі і дати доступ до турнікету іншим людям, а то би не вгамувалися. Всі аж так хочуть їхати, а не стояти на місці.

За деякий час Воробус знову спробував пройти через турнікет, і, на щастя, тут вже мене впустило на підйомник. Подібних помилок протягом подальшого катання більше не повторював, бо вже аж дуже не хотілося гаяти свій час та нерви.

Тому, моя порада людям, які вперше будуть на курорті Буковель – не зволікайте із проїздом через турнікет. Там все треба робити максимально швидко, бо в іншому випадку будете стояти довго і чекати на свою чергу.

До речі, казали мені люди, що якщо блокує вашу картку є ще варіант проїхати з кимось під пахою, але ви мені скажіть яка людина буде їхати із незнайомою людиною в обнімку. 😀

Хоча, з дівчатами можна поїхати і ще й як. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*