Зовнішність людей оманлива - Блог про Львів

Зовнішність людей оманлива

Зовнішність

Як часто ви помилялися в людях? Думаю у кожної в людини в житті бували такі розчарування. Здавалося людина тобі друг, на неї можна покластися, а насправді вона просто вас використовує і з часом кине, коли нічого не буде потрібно.

Тому, не даремно кажуть, що друзів багато не буває і зовнішність людей насправді дуже оманлива.

Про що будемо говорити у сьогоднішній статті? А якраз про оманливу зовнішність, як дізнатися яка ж людина є насправді і як не помилитися у виборі друга.

Отже, не даремно кажуть, що друзів багато не буває. Так, ви народжуєтеся, підростаєте, йдете до школи, там поступово ви вступаєте у спільноту людей, з’являються друзі, які згодом можуть з вами колегувати ціле життя. Потім на вас чекає знову навчання, робота, сім’я і все нові і нові знайомства.

Дуже погано коли ти думаєш досить довгий час, що людина одна, а виявляється іншою. Приклад? От буває знаєш ти людину, вона завжди весела, приємно спілкується, а насправді може потім казати поза очі що ти такий, сякий, тільки і хотіти щоб тобі було погано.

Тому, радив би не повністю відкриватися людям, бо згодом можна за це пожаліти. Людина буде знати всі ваші секрети, а вони згодом можуть перейти і у громадськість.

Тому, людей треба вивчати з часом. Не даремно співав Висоцький у своїй пісні, що справжнього друга можна пізнати тоді, коли його затягнеш в гори. Це означає що друзі пізнаються в біді, а не тоді, коли всі гуляють, святкують день народження і так далі.

Також читайте:   Андрій Коробов в гостях у Воробуса

За столом всі добрі, а от покажіть себе поза межами його.

Ще би ніколи не радив осуджувати людей, які погано виглядають. Скільки разів чув історії як людина приходила на ринок дуже погано вбрана, продавці думали що це бомж, а насправді вона мала велику пачку грошей і просто їй не хотілося добре одягатися. Такий стиль і все, і хтось щось має проти?

Не треба робити попередній висновків про зовнішність.

Ще приклад? Теж навчання. Люди можуть і пити і курити, але все рівно добре вчитися. От пам’ятаю один викладач мені розповідав, приходить до нього хлопчина, такий схожий на гопника. Питається його а як ви вчитеся напевно маєте всі трійки і багато талонів на перездачу? Той як почав кіпішувати, та як вам не соромно, у мене за весь час навчання, а це майже п’ять років нема жодної трійки, а ви мені тут вже наговорили.

Зовнішність оманлива, що не кажіть….

Щодо відповіді на запитання, як розрізнити людей? Відповідаю, треба з ними спілкуватися роками, а не за день-два казати що це мій друг життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    Навіть після багатьох років чи більше знайомства чи дружби не варто повністю відкриватися. В житті всяке буває і все може змінитися дуже швидко. Тому треба бути завжди захищеним, перш за все психологічно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*