Футбол. Ліга Чемпіонів. Баварія чи Боруссія? - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Баварія чи Боруссія?

Виграю на прощання?

Ну, і насиченим виявився сьогоднішній день для Воробуса. Ваш автор відвідав багато культурних подій і у сьогоднішніх статтях з вами зараз поділиться.

Але, розпочнемо із прелюдії до головної футбольної події, на яку чекає весь футбольний світ. Навіть мій собака вже знає, що сьогодні у Лондоні відбудеться фінал найпрестижнішого футбольного змагання під назвою – Ліга Чемпіонів.

У ньому між собою будуть зустрічатися дві німецькі команди, а саме Баварія із Мюнхена та Боруссія із Дортмунда.

Хто переможе у цьому двобої, який прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Німецький фінал, хто б міг подумати перед початком змагань що він буде саме таким. Тут одразу ж бере ностальгія, адже хотілося би щоб у майбутньому в подібному фіналі між собою зіграли українські команди, але їм ще до цього далеко.

Згадаймо лише нашу найсильнішу на даний момент команду – Шахтар, яка у чвертьфіналі змагань без варіантів програла якраз фіналісту – Боруссії.

Але, це вже наші проблеми, тому далі будемо говорити лише за фінал.

У сьогоднішньому сезоні дані суперники зустрічалися 4 рази: двічі перемагала Баварія і двічі була нічия. Тому, Боруссії є що доводити завтра.

У якій формі команди? Баварія рве всіх і це ні для кого не секрет. Згадайте як лише команда Хайкеса обіграла Барселону. Такого сорому іспанці вже давно не знали.

Також читайте:   Шахтар 1:0 Динамо (Відео)

Боруссія теж добре грає, але трофеїв цього сезону ще не здобувала, а шанси таки є. Це ж фінал, який може бути один раз в житті.

Щодо проблем в командах, то в лише є одна втрата у Боруссії. Справа у тому, що в їхньому складі травмований один із основних гравців – Гьотце, який вже цього літа переходить у Баварію. Отак от.

І як, звичайно, не обійтися без прогнозу від Воробуса, а він наступний. З ким лише не спілкувався, всі як один вірять в те, що у фіналі переможе Баварія і то досить таки легко. А ось Воробус так не думає.

Все-таки, я можу помилятися, але думаю основний час гри завершиться із рахунком 1-1, а ось у серії пенальті виграє таки Боруссія.

Як буде насправді – побачимо вже зовсім скоро, а саме о 21 годині 45 хвилин, коли стартує свисток головного арбітра.

До речі, інформація для українських вболівальників. Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Україна».

А вже завтра очікуйте свіжий репортаж і враження від переглянутого поєдинку.

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 25.05.2013 пише:

    Тоже мне нашелся прорицатель. Да Бавария порвет Боруссию со счетом 3-1. Вот так. :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*