Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт на черзі гра із командою “Прайд” - Блог про Львів

Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт на черзі гра із командою “Прайд”

Чи переможе команда Юг-Контракт?

Вихідні таки наступили. Хто відпочиває, хто працює, бо є відробки за минулі вихідні. Але, сьогодні не про це.

Завтра свій черговий поєдинок в рамках «Spring cup» проведе команда – «Юг-Контракт».

Хто уважно слідкує за нашими виступами, той знає, що команда за яку грає Воробус вдало грає на цьому кубку. У минулих двох поєдинках ми здобули дві перемоги і достроково вийшли з групи у чвертьфінал.

Здавалося б гра із командою Прайд нічого не вирішує, але це все не так. Вирішує і ще й як. По-перше, це престиж, а по-друге – це можливість зайняти у своїй групі перше місце і потрапити в 1/4 фіналу на більш слабшу команду. Хоча, як мені казав знайомий, у матчах на виліт слабких суперників практично не буває.

Щоб вийти із першого місця треба не програти команді «Прайд». Хоча, як відомо, якщо будемо грати на нічию, то неодмінно програємо. Тому, треба грати на перемогу.

Перед нашою командою поставлені максимальні завдання у цьому кубку.

Хто наш суперник? «Прайд». Чесно скажу, мало що знаю про цю команду, єдине що відомо, так це те, що вони як і ми виграли дві гри і виграли вони як і ми з труднощами. Є у мене багато знайомих у цій команді, тому здогадуюся як вони будуть грати. Але, цього я вже вам не скажу.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. 1 тур. «Кардинал-Рівне» – «Продексім» – 3:4

Чи заб’є свої чергові голи наш гравець – Шпак Юрій?

Як відомо гравець команди «Юг-Контракт» Юрій Шпак із 9-ма голами зараз очолює список бомбардирів, тому забивати він має і ще й як. Хоча, інтереси команди – це головне у грі. Але, нехай забиває і щоб команда перемагала.

У якій формі ваш автор?

Щодо Воробуса, то він вкотре добре почувається, травми мене не турбують, тому до гри готовий повністю. Перед минулою грою були побоювання за результат, бо у зв’язку із святами я практично не тренувався, але цього тижня все стало на свої місця.

Ваш автор почав активно бігати, проводити тренування і так далі.

Говорити можна багато, але завтрашня гра все покаже. Нагадаю, для тих хто хоче підтримати нашу команду, що гра між командою «Прайд» та командою «Юг-Контракт» розпочнеться о 14 годині 35 хвилин.

Місце – штучне поле неподалік АС-2.

Є багато нарікань на погоду, так от вона завтра як і в останні дні має бути спекотна. Сподіваюся вона не завадить командам показати все на що вони здатні. Бо, скажу що минулого тижня було дуже важко, особливо у другому таймі.

І, як завжди, звіт про гру очікуйте оперативно на нашому ресурсі. Обіцяли організатори, що мають бути фотозвіти, і навіть інтерв’ю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*