Голубоманія у Львові або як мене дістали з словами “зробіть фото з пташкою” - Блог про Львів

Голубоманія у Львові або як мене дістали з словами “зробіть фото з пташкою”

Фото з голубами

Продовжую розповідати про цікавинки, які відбувають у нашому місті. Отже, хто ходить по «стометрівці», той знає, що там у нашому місті можна зустріти ой як багато людей і то різних. Мається на увазі адекватів і не зовсім.

От буквально вчора до вашого автора причепився якийсь алкоголік із проханням завезти його на авто додому. На мою відповідь що я сам на маршрутці він ніяк не реагував, тому прийшлося його покинути у натовпі народу. Хай шукає там хто б це його підвіз. 😀

А у сьогоднішній статті розповім про ще одну цікавинку, яка просто таки заполонила Львів, а особливо його центральну частину.

А ну чи ви здогадаєтеся що це таке? Правильно, відповідь проста – білі голуби, з якими пропонують сфотографуватися або біля фонтану що на проспекті Свободи, або ж на площі Ринок.

Я вам чесно скажу, як мене вже дістали ті люди з їхніми голубами. Нема права нормально з дівчиною чи друзями погуляти. Ні, йдуть з тими голубами, пропонують погладити їх, садять на руку, шию і кажуть щоб сфотографуватися. Я все розумію, що це свого роду бізнес, люди заробляють гроші, але ж совість то теж треба мати.

Якщо я захочу зробити фото, то сам підійду і спитаю що і по скільки. Ні, треба напрягати.

Взагалі радив би бути дуже обережним із тими голубами. Блог Воробуса вже писав багато про те, як розводять людей на відпочинку, особливо в Криму. Там, нагадаю, людям просто кидають голубів, орлів на шию, пропоную зробити фото, а потім вимагають шалені гроші.

Також читайте:   Коли завершаться розмови, що Євро-2012 заберуть з України?

Хто мудрий, той одразу ж розбереться як слід із цими людьми, а хто, вибачте за слово, лох, той заплатить великі гроші. Тоді, якщо не помиляюся людина зробила 3 фото з жінкою, дитиною у візочку та птахами, то з неї вимагали 120 гривень.

Це просто смішно, або як каже мій друг Марсело – спішно. 😀

Щодо львівських голубів, то подібного від людей не чув, але і на місцевих вони не ведуться. Одразу ж помітно хто є турист, а хто просто гуляє із коханою людиною.

Пам’ятаю під час свят йшов центром, то юнак років 20-ти посадив мені голуба на руку. На моє запитання для чого він це зробив – він нічого не відповів.

«Я тебе що просив це робити, ви дурники чи прикидуєтеся?», – сказав ваш автор.

Юнак відповів лаконічно – «извените». 😀

Тому, перед тим як робити фото із птахами раджу все добре розпитати, щоб потім не прийшлося викласти велику суму грошей.

Вчора заради цікавості спитав скільки коштує зробити фото, то панянка відповіла що 10 гривень. Щось мало як на мене.

Голубоманія продовжується….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. patron 17.05.2013 пише:

    Чув своъми вухами і бачив, як кажуть зробіть фотки і фоткають не один раз, а п’ять-шість разів, а потім кажуть – оплата за кожну фотку окремо. Тоді практично до бійки не дійшло, але , здається якось тоді розійшлися мирно!

  2. Вертоліт 17.05.2013 пише:

    patron, а шо тут битись ??? розвернувся і пішов 😆

  3. danc1r0k 17.05.2013 пише:

    Голубоманія у Львові – якось двояко звучить 😆

  4. надя 22.05.2013 пише:

    з голубами на 09.05 числа я з своєю плиміницею гуляла в центрі то пристали з тими голубами ми лише в по три фото зробили на порахували по 20грн. за одне фото того заплатили 120грн.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*