Карпати знову програють, на цей раз Дніпру (відео) - Блог про Львів

Карпати знову програють, на цей раз Дніпру (відео)

І з Дячуком-Ставицьким нема результату

У 28-ому турі чемпіонату України львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Дніпропетровська – команду Дніпро.

На жаль, ця гра знову завершилася поразкою нашої команди із рахунком 2-4.

Цю гру Карпати, як відомо, проводили, за пустих трибун. Причина цього рішення відома – фанатські дії. Тому, не дивуйтеся що коли дивилися футбол на стадіоні було так тихо і лише було чути крики тренерів на своїх гравців.

Найбільше кричав новий коуч зелено-білих – Дячук-Ставицький.

А кричати то було чого. Вже до 29 хвилини гри наші земляки «горіли» 0-3 і то так прогрвали без жодних шансів на успіх. Готувалися, почали добре, а голи пропускали як у першому класі.

Не знаю за якими воронами дивився Мисак, але Кравченко йому забив десь із метрів 30-ти. Другий і третій гол – це повністю провина захисників. Так давати приймати м’яч Селезньову та Калінічу не можна. Вони такого не прощають.

І лише після третього пропущеного голу наш команда почала грати, а може просто Дніпро зупинився.

У другому таймі підопічні Рамоса і взагалі «курили сигарети». Так, Карпати двічі забили і навіть повернули інтригу в грі, але досить швидко Кобахідзе її поховав. І знову ж таки «начудили захист і воротар».

Також читайте:   Фінал IT-League. "LOHIKA" програла "SELECTO"

Команди у Львові зараз нема і це дуже прикро… Не знаю як Карпати будуть грати у наступному сезоні.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну перемогу Дніпра із рахунком 4-2, що дозволило команді Рамоса покращити собі настрій після кількох підряд невдалих результатів.

Карпати ж знову програли і єдине, що зараз згадується, так це пісня – «Карпати знову програли футбол». Команда слабо виглядає, тренера змінили, а результату як не було, так і нема.

Наше щастя – це те, що конкуренти за збереження прописки у прем’єр-лізі втратили очки. Що Волинь, що Говерла систематично програли свої матчі. Перші вдома Арсеналу – 1-3, а другі на виїзді Кривбасу – взагалі 0-3.

Наступний, 29-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень і тут як ніколи Карпатам вже треба брати очки, бо так можна і догратися до вильоту з найсильнішого дивізіону.

Зіграє львівська команда у суботу, 18 травня на виїзді із Кривбасом. Початок цього матчу о 18 годині 30 хвилин і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Вперед, Карпати до перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: footboom.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*