Культурні події на стадіоні “Арена Львів”. А заїхати додому знову нема чим - Блог про Львів

Культурні події на стадіоні “Арена Львів”. А заїхати додому знову нема чим

А де автобуси?

Набридло вже мені критикувати всіх і вся і деколи я закриваю очі на деякі речі, але коли мене вже дійсно дістає, то я мушу поділитися цим із людьми.

Вчорашній концерт «Дзідзьо» на стадіоні «Арена Львів». Так, все пройшло на ура, люди йшли додому задоволені, але навколо організаційні моменти мене явно не потішили. І тому, від концерту залишилися двоякі враження.

Транспорт. Як його не згадати. Ну, не може такого бути щоб люди з ним так мордувалися. Коли у Львові проходило Євро-2012, то фанатів на стадіон везли спеціальними автобусами, пости ДАІ допомагали запобігти пробкам на дорогах.

Євро-2012 завершилося і так мені здається на людей просто таки забили. Іншого слова я підібрати не можу. Це вже не перший раз, що люди зі стадіону йдуть пішки.

Але, про все по-порядку.

Їхав на стадіон я теж довго, були великі затори, тролейбус ясне діло що ніхто не пропускав, постів ДАІ теж не було видно, які би могли хоч трохи регулювати рух. Стрийська-Наукова – це просто страшний сон, там можна стояти не те що двадцять хвилин, а цілий день поки вас пропустять.

Добре, що концерт почався із запізненням, і Воробус з компанією практично нічого не втратили.

Минулого разу, а це якщо не помиляюся на матчі футбольних збірних України та Чехії мені пощастило сісти на якийсь автобус, а от вчора таки відчув на собі що таке йти досить таки довго додому пішкарусом. А виходу то не було, транспорт не їздить, а якщо і якийсь автобус їхав, то він був такий набитий, що перехилявся на один бік.

Також читайте:   У Львові перекинулась маршрутка

Краще вже йти пішки або ж чекати до першої ночі можливо щось надїде.

Таксі? Та воно теж потонуло у пробках, а в цей час пару мажорів їхало на лімузині і щось там співали. Хех, добре їм живеться,

Виникає питання, чому тій же міській Раді не продовжити рух транспорту на годину-дві? Для іноземців то не шкода, бо потім будуть за нас балакати, а для свого народу шкода.

Де ж ці тролейбуси, маршрутки? Щось я їх вчора не наблюдав. Можна ж просто продовжити рух? Ви собі уявіть як це сісти на транспорт, коли в мить зі стадіону разом вийшло близько 20-ти тисяч людей. Весело, що не кажіть.

І тепер буду дуже добре думати, коли ще на стадіоні «Арена Львів» буде яка-небудь культурна подія чи мені йти чи ні. Концерт, футбол, нема різниці.

Невже так часто роблять там концерти, що не можна обдумати як слід транспортне питання. Дивно…

Євро-2012 минуло, а проблеми як були так і будуть ще роками.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.05.2013 пише:

    Виникає питання, чому тій же міській Раді не продовжити рух транспорту на годину-дві?

    тому що до Євро все організовувалось на рівні кабміну, тому і автобуси були профінансовані і ДАІ виконувала свої обов’язки. А така подія як концерт вже суто локальна, і нею вже буцімто має опікуватись місцева влада, а в місцевої влади немає ні грошей, ні повноважень, з цього відповідно і результат.

  2. Yuriy 19.05.2013 пише:

    Місцева влада не була організатором цього дива під назвою концерт мегапопулярного бородача. З якого дива їм організовувати продовжений рух? Хто Пішов на концерт для підлітків – хай добирається як підлітки, тобто пішки.. Проблема №1…

  3. Stakeholder 19.05.2013 пише:

    Yuriy, У всіх нормальних великих містах під час масових заходів коригується робота громадського транспорту і організовуються навіть спеціальні маршрути від місця масового заходу в різні райони міста, це робиться для загальної безпеки і порядку, і чи то концерт бородача чи гей-парад – немає значення. Місцева влада дає дозволи на проведення цих заходів, бо місто має з цього зиск, але й бере на себе відподівальність з свого боку забезпечити їх проведення, і тим більше якщо це стосується підлітків. Ну це все звичайно у випадку якщо дотримуватись стандартів європейського міста, яким всі люблять називати Львів, а не стандартів бички.

  4. Архіваріус 19.05.2013 пише:

    Stakeholder, Тільки не гей-нарад. БРИДКО. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*