У червні знову будемо більше відпочивати - Блог про Львів

У червні знову будемо більше відпочивати

Знову вихідні

Не встигли відгриміти одні масові вихідні, як не за горами наступні. Український люд знову буде святкувати, щоправда вже не так багато як це було у травні.

За рахунок чого українці отримають додаткові вихідні, коли вони будуть і як вдало їх провести читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Час летить стрімко, не встигли ми посвяткувати свято Великодня, як вже не за горами – Зелені свята. А якщо бути точнішим, у народі це свято називають день Святої Трійці.

Цього річ ми його будемо святкувати 23 червня. Якщо глянути по календарику, то воно випадає в неділю, а за українським Кодексом про працю, якщо свято припадає у вихідний день, то відповідно наступний день теж буде вихідним.

Тому, можна вже зараз собі планувати подорожі, адже 22, 23 і 24 червня будуть вихідними. Три дні – це вже не два, тому можна собі трошки перевести подих, тим самим відпочивши.

Але, і це ще не все, в червні на українців очікує ще одне свято. Хто живе в Україні, той знає, що 28 червня ми відзначаємо свято прийняття Конституції. Тому і в цей день українці будуть відпочивати.

Беремо календар у руки, дивимося на дату і бачимо, що 28 червня випадає в п’ятницю, тому відповідно і в цей день будемо святкувати і знову таки три дні.

28, 29, 30 червня будуть вихідними.

Також читайте:   Реалії Шевченківського гаю

Якщо підвести підсумки, то, починаючи від 20 червня працювати ми будемо 20, 21, 25, 25, 26, 27 червня. Решта ж днів, починаючи від 20 і до 30 червня, включно, будуть вихідними.

Все це добре, але ж знаєте що дратує у цій ситуації? Відробляння. От, скажімо, ця субота (1 червня) буде робочою, а все тому, що ми відпочивали у травні додатковий день.

Та, незважаючи ні на що, ми – українці, і до всього звикаємо, головне добре відпочити.

Щодо того, де провести вихідні у червні, то скажу, що є багато варіантів. Воробус, особисто, дуже любить їздити в гори. Не знаю, як вийде поїхати на свято Трійці, бо це велике свято і бажано бути вдома з родиною, а, ось на День Конституції, можна їхати і ще й як.

До речі, це вже буде місць червень, на вулиці достатньо таки тепло, тому можна поїхати в Шацьк, на озера чи просто вибратися із палатками на природу. А чому б і ні?

І як не згадати сезон відпусток, а він вже розпочався. Найближчим часом люди будуть їхати на море, знову буде дурдом із залізничними квитками і так далі.

Про все це та не тільки ми будемо говорити на блозі, який називається – блог Воробуса (Блог про Львів, життя та інші приколи).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*