Футзал. Іспанська Барселона стає чемпіоном Іспанії (відео) - Блог про Львів

Футзал. Іспанська Барселона стає чемпіоном Іспанії (відео)

Барселона знову чемпіон

Як відомо, чемпіонат України з футзалу взяв паузу, а, отже, вболівальникам треба набратися терпіння.

Але, про футзал ми сьогодні будемо говорити знову, на цей раз іноземний.

Справа у тому, що Воробус зараз сидить вдома і лише спостерігає за різними подіями, що відбувають у світі. Зокрема, вчора в іспанському чемпіонаті відбувався один із вирішальних поєдинків за звання чемпіона цієї країни.

Між собою зустрічалися – каталонська Барселона та команда – Ель Посо Мурсія.

Матч відбувався на майданчику Барселони і в разі перемоги ця команда ставала чемпіоном свої країни у сезоні 2012/2013 років.

Перемогу господарі таки здобули, але цей матч ваш автор запам’ятає надовго.

До цього поєдинку рахунок у серії., яка триває до трьох перемог однієї із команд становив 2-1 на користь Барселони. Здавалося ніщо не завадить господарям паркету здобути і третє перемогу.

Але, початок для них вийшов несподіваним. Футзалісти Ель Посо раз за разом били по воротах Барси і так і думалося що ось-ось вони заб’ють. Таки забили і навіть не раз, а двічі. Барселона одразу ж бере тайм-аут, розмова на підвищених тонах і після хвилини відпочинку ми бачимо зовсім іншу команду.

До перерви один гол вони таки відіграють, але не більше.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:2 Енергія (відео)

Другий тайм – це взагалі шалена гра. Бачили б ви як там грають воротарі, це просто таки демони, а не спортсмени. Вони робили стільки сейвів, що наші воротарі би вже давно пропустили голи.

Щодо рахунку, то Барселона зрівняла рахунок, але футзалісти Мурсії знову вийшли вперед і лише під кінець основного часу Барселона таки змогла вирівняти становище.

Додатковий час. Тут також було дуже багато сейвів, але ключовою могла стати остання хвилина.

Уявіть собі, Мурсія двічі била 10-ти метрові і жодного разу не забила. Один раз команду із Каталонії виручив кіпер, а іншого разу допомогла штанга.

А, до слова, до завершення гри залишалося якась хвилина. Можна зрозуміти розпач гравців Мурсії. Але, таке життя, такий футзал і перемагає найсильніший.

Серія пенальті. Це, як відомо, лотерея і перемогти може будь-хто. Не дивно, але перемогла таки Барселона і вкотре стала чемпіоном Іспанії.

Підводячи підсумки скажу, що матч настільки сподобався, що, незважаючи на пізню годину ночі навіть спати не хотілося.

Помітно, що рівень гри там високий і є до чого йти нашим клубам. Пам’ятаю свого часу із тією ж Мурсією грала Енергія і ми тоді програли без шансів…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*