Море чи відпочинок вдома: де краще? - Блог про Львів

Море чи відпочинок вдома: де краще?

Море

З кожним роком все більше зменшується кількість тих людей, які не хочуть їхати відпочивати на моря, а віддають перевагу відпочинку вдома.

Спершу ваш автор подумав, що це все маячня, опитування людей нічого не означають, але поговоривши з друзями, знайомими зрозумів, що людям дійсно проїлося море.

Чому? У сьогоднішній статті спробую висловити свою точку зору з цього питання.

Розпочну із того що треба на моря.

1. Гроші. Без них аж ніяк не відпочинеш. В середньому поїздка на моря обходиться приблизно в 2 тисячі гривень. Знаю, знаю, зараз багато хто скаже що я написав замалу суму, але це все залежить від того де ви будете відпочивати і яким саме чином.

Наприклад, якщо ви поїдете своїм ходом в Крим, то попадете мінімум в 2, 5 тисячі гривень, в ту ж Євпаторію може і дешевше, але все залежить, повторяю, від ваших прихотей.

Якщо їхати по путівці, то буде все значно дешевше, але ж і треба цю путівку ще знайти.

2. Добирання.

Щоб там ви не вибирали, куди б не їхали, а треба транспорт, потяг, черги за квитками, сварки, спека в тому ж потягу, знову добирання. Та ну його той відпочинок, так каже не одна людина.

3. Спека та менталітет людей на відпочинку.

Не кожен може звикнути до високих температур, починаються нежиті, кашелі й так далі. Плюс все не так як вдома.

4. Альтернатива морю.

Звісно, у місті як слід не відпочинеш, тому люди їдуть на дачі, села, озера, ті ж Карпати. Нічого проти такого відпочинку не маю, але на море хоч раз в два роки їздити таки треба щоб оздоровитися. Помітив цікаву річ, що люди, які їздять на моря менше хворіють чим ті, що не їздять.

Також читайте:   Відкриття лижного сезону в Буковелі вже незабаром

Відпочинок вдома.

Взяли відпустку, все прибираєте в хаті, спите, знову прибираєте, але ж і це з часом набридає. Хочеться чогось нового, побачити нових людей, поплавати. Інша причина коли нема з ким їхати на то ж море, бо самому це якось дикувато.

Гроші? Не секрет, що в Україні люди мають малі зарплати, тому не кожен може собі дозволити такий вид відпочинку. Поїдеш, 10-ть днів побудеш, а потім два місця відробляй ці ж гроші. Тому тут є дві сторони медалі.

Що робити? Якщо нема можливості поїхати на моря, радив би їхати в ці ж Карпати. Це не далеко для нас, львів’ян і не треба боятися що там вас залиє, ви змучитеся лазити по горах і так далі.

Це ж здорово пройтися, скинути кілька зайвих кілограмів і просто подихати свіжим повітрям.

А ще є в людей боязнь до спання в палатках. Як позбутися цієї фобії читайте у найближчих статтях на блозі.

А ви їдете цього року на моря?

Чи їдете Ви цього року на море?





Подивитись результати голосування

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*