Підсумки футзального сезону в Україні (сезон 2012/2013 років) - Блог про Львів

Підсумки футзального сезону в Україні (сезон 2012/2013 років)

Що буде далі?

Завершився чемпіонат України з футзалу сезону 2012/2013 років, наступила міжсезоння пауза, тому настав час підвести його підсумки.

Що вдалося, а що ні, які перспективи чемпіонату в наступному сезоні та багато іншого читайте далі.

Розпочну, мабуть, із того, що поговоримо про кожну із команд.

Чемпіоном країни став – харківський Локомотив, який у фінальній стадії обіграв Ураган. Скажу відверто, команда Ривкіна заслужила право називатися найкращою командою країни. Вони вже давно грають одним і тим же складом, їздять на різноманітні міжнародні турніри.

Одним словом, склад зіграний і цей сезон став для них успішним як ніколи.

Ураган (Івано-Франківськ).

Розпочала команда Гупаленка невдало, а все тому, що в складі не було легіонерів. Потім президент клубу зрозумів що своїми вихованцями нічого не доб’єшся і закупив бразильців якраз під серію плей-офф. Команда заграла і скажу, що франківці могли і стати чемпіонами. Чого не вистачило? Напевно зіграності такої як в Локомотива.

Енергія (Львів)

Наші земляки цього року зайняли лише третє місце. Чому так? Стабільності не було як серед тренерів, так і серед гравців команди. За сезон команда змінила трьох тренерів, нових людей в команді було дуже мало, а гравці що є вже не витягують.

ЛТК (Луганськ)

Дивна команда. Вона могла як обіграти кого завгодно, так і програти безвольно. Помітно, що їхній тренер навів лад у команді, але, все-таки, молоді гравці не повірили що зможуть замахнутися на вище чим 4-те підсумкове місце. Далі буде? Буде, якщо гравців не розкуплять.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» у Бізнес-лізі. Цифри і факти

Кардинал-Рівне

Також команда-загадка. Ніби грали добре, але знову ж таки проблема – нема стабільності. Так в кінці сезону могли зачепитися за плей-офф, але ж і до того треба було грати. Як на мене проблема рівненців – це тренер. Піддубний хороший тренер, але треба йому визначитися чи грати в полі, чи керувати гравцями.

Єнакієвець (Єнакієве)

Найбільше розчарування сезону що минув. І ніби в команду прийшов досвідчений тренер (Солодовник), були запрошені бразильці, які понюхали пороху Кубка УЄФА, але результату не було. Деколи було просто прикро дивитися як команда мучиться.

В плей-офф вони не потрапили, а що буде далі – невідомо.

Спортлідер + (Хмельницький)

Команда старалася, багато забивала, але і пропускала вона теж багато. Довгий час хмельничани не могли навіть здобути перемоги. Чому? Не думаю що у відсутності кваліфікованих гравців, все-таки причина у психології. Під кінець сезону команда заграла, здобула малий кубок Екстра-ліги, але він став лише слабкою втіхою.

Що чекати у наступному сезоні? Не думаю, що з’являться нові команди, нікому це не вигідно. Очікую більше від Єнакієвця, а так міжсезоння покаже.

І ще, посаду голови АМФУ покинув у цьому сезоні незмінний її президент – Геннадій Лисенчук. Прийшло нове керівництво, зміни будуть?

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*