Пляжний футбол. Збірна України поступається Італії із рахунком 2:4 - Блог про Львів

Пляжний футбол. Збірна України поступається Італії із рахунком 2:4

Україна поступається

У зв’язку із вимушеною відпусткою у вашого автора з’явилося більше вільного часу, тому його присвячую виключно для власного ж розвитку.

Вчора вашому автору вдалося подивитися матч у рамках такого виду спорту як пляжний футбол, у якому між собою зустрічалися господарі майданчика – збірна Італії та наша збірна України.

Цей матч проходив у рамках відбіркового турніру до чемпіонату Європи, який в серпні пройде на полях Іспанії.

Україна після перемоги над збірною Нідерландів та поразки від збірної Румунії на матч із італійцями виходила лише з однією метою – перемогти та забезпечити собі місце на чемпіонаті Європи.

Не сказав би що італійці це аж така сильна збірна, але вони грали вдома і місцева публіка, якої прийшло достатньо таки багато забезпечувала їм підтримку протягом усього поєдинку.

Як відомо, матч пляжного футболу складається із трьох таймів по 12-ть хвилин кожен. Чимось цей вид спорту схожий на футзал, але він істотно відрізняється. У футзалі люди грають або на штучному покритті або ж на паркеті, а тут треба бігати по піску.

Пам’ятаю ваш автор колись також пробував грати у цей вид спорту, але було дуже важко і зрозумів що треба мати хорошу техніку і фізичну підготовку.

Тим не менше, розпочався матч між збірними України та Італії із голу у наші ворота. І ніби ми більше атакували, багато били, але як це часто буває у футболі – взяли у пропустили саме українці.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» - бронзовий призер «Independence cup»

Великих зусиль довелося прикласти нашим хлопцям щоб таки відігратися і навіть вийти вперед у рахунку 2-1, але ж знову таки підвела дисципліна. Гравець української збірної заробив другу жовту картку і ми опинилися на дві хвилини у меншості.

Італія одразу ж цим скористалася і зрівняла рахунок у зустрічі. 2-2 і все починається спочатку.

Щоправда після цього епізоду більше українці більше не показували тієї гри яку демонстрували до того. Італія буквально таки задавила наших хлопців шквалом атак, ударів по воротах і, як наслідок, ми пропустили ще двічі.

2-4 – прикра поразка України і тепер не все залежить від України в питанні виходу на чемпіонат Європи.

Так, ми зараз перебуваємо на першому місці, але ми єдина команда, яка зіграла всі матчі на двох етапах. До слова, та ж Іспанія не зіграла ще жодного поєдинку.

Будемо тримати кулаки за нашу збірну із пляжного футболу і сподіваємося вони таки потрапить на чемпіонат Європи, який буде проходити на полях Барселони що в країні – Іспанії.

Фото: ua-football.com .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*