Від комп’ютера можна померти? - Блог про Львів

Від комп’ютера можна померти?

Наслідки

Ще кілька років тому, коли так масово не були поширені комп’ютери, люди більше гуляли на вулицях, грали в різні ігри, проводили час на природі та й здоровішими були, що не кажіть.

Часи змінилися і тепер ввечері вулиці пустують, а все тому, що люди сіли за комп’ютери і тепер саме вони замінюють вільний час людям. Треба це чи не треба, а люди масово сидять за комп’ютерами.

Соціальні мережі, перегляд фільмів, ігри, що лише не зробиш на комп’ютері. За реальне життя люди потрохи забувають і ще й як.

Але і це ще не все. Хтось скаже, що ну і що тут такого що людина сидить за комп’ютером? Це її право і що хоче, то і нехай робить.

Та не все так просто. Нещодавно вчені із США робили експеримент після якого сказали, що людина, яка часто проводить час біля ПК швидше помре чим та, що менше проводить.

Отже, висновок – сидіти за комп’ютером не треба, бо можна скоро піти з цього світу.

Який вихід? Звісно, що у сучасному світі зараз аж ніяк не обійтися, тому треба поєднувати корисне із приємним.

От кажуть, що люди набирають вагу, бо вони ведуть малорухливий спосіб життя, сидять за комп’ютерами і їдять, їдять та їдять. Воно то так, але ж і цього можна уникнути.

Знаю багатьох людей, які лінуються займатися спортом, а це треба робити що не кажіть.

Також читайте:   Перевезення лежачих хворих. Особливості транспортування лежачого хворого

От працюєте ви на роботі, багато сидите за комп’ютером, який би там не був час, яка робота, але обід у вас є, тому треба не сидіти тупо в інтернеті, а піти прогулятися, поробити вправи й так далі.

Але, але і знову ж таки але. Люди ліниві, і просто на обіді беруть канапки і заходять в соціальні мережі. Вони вам потрібні?

Після роботи можна пройтися додому пішки чим їхати в набитій маршрутці. Звісно, зі Сихова в Рясне їхати далекувато, але з того ж центру на вокзал не те що можна пройтися. А треба.

Не хочуть, лінь…

Від частого сидіння за персональним комп’ютером в людей розвивається геморой, ожиріння, піднімається тиск, виникають проблеми з хребтом.

Тому, на це треба зважати і ще й як. Це зараз ви молоді, вас нічого не болить, але за деякий час ви це все будете відчувати.

Якщо на роботі є спеціальна зона для відпочинку, то можете спокійно туди ходити. Не треба тягати штанги, а просто пограйте теніс, зробіть вправи на голову, хребет і вже буде працюватися легше.

От кажуть, що люди помирають від алкоголю… щось мені здається що і від малорухливого способу життя теж можна з часом померти, бо з’явиться якась хвороба.

Будьте здорові і виходьте гуляти!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Левчик 20.06.2013 пише:

    Маячня, просто спортом треба займатися 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*