Якщо дівчина старша і не хоче з вами зустрічатися - Блог про Львів

Якщо дівчина старша і не хоче з вами зустрічатися

Дівчина

Давненько у рубрику «Запитай у Воробуса» не приходило запитань від наших читачів. Причина? Напевно, все-таки, тепла пора року і люди більше проводять часу на свіжому повітрі і саме там вирішують свої проблеми.

Тим не менше, вчора своє запитання нам задала людина із ніком – Петро. Він, зокрема, запитує, цитую:

У мене є дівчина вона від мене старша на 5 років, коли я запропонував їй зустрічатись вона сказала, що подумає. Її відповідь мене вразила, вона не сказала так і не сказала ні. Лише відповіла що я форсую події, щоб менше телефонував до неї. Коли я запитався її чи викликаю в неї інтерес вона не відповіла. Що робити?

Складне питання, але спробую висловити свою точку зору по цьому питанню. Було би ще добре, якби ви вказали у повідомленні скільки років вам і дівчині. Але, сподіваюся вам вже є хоч 20-ть, бо якщо ні, то в молодому віці як таких серйозних стосунків ще не може бути. Це всього лише захоплення.

Чому дівчина нічого не сказала? Причин є багато:

1. Дівчина не хоче вас образити і просто таки ігнорує.

2. 5 років – це є забагато для дівчат. В нас такий ще менталітет, що коли дівчина старша за хлопця, то це виглядає якось дико. А тут ще і цілих п’ять років, тому і може бути причина відмови.

Також читайте:   Як вибрати ресторан чи інше місце для весілля?

3. Запам’ятай, чим старша дівчина, тим більше вона хоче мати стабільність. Це ми – чоловіки можемо одружитися і в 30-ть років, а дівчині коли вже поза 25-ть, вона вже серйозно задумується, бо потім дітей важко родити, що люди скажуть й так далі.

4. Дівчина має іншого хлопця і не хоче вас розстроювати. Звісно що це тупо нічого не казати, але такі вже дівчата від природи. Мовчать і все, а ти вже собі думай що робити.

5. Щось чи хтось її зупиняє. Побутові умови, батьки, ваш фінансовий стан тощо. Це також треба враховувати.

Що тобі треба робити? Моя думка така, що просто не треба себе принижувати й зациклюватися.

Звісно, можеш ще раз спитати дівчину чи погоджується зустрічатися, але це вже на ваш розсуд. Я би принаймні не питав. Ти ж вже їй казав? Казав. Тому вона має час подумати і сама про себе нагадає.

Щодо її слів, щоб ти менше телефонував, то вже «пахне» чимось не добрим. Форсувати події – це одне, а ось менше телефонувати – це інше.

Якщо маєш час чекати, то зроби це. Ні, то забудь дівчину і менше з нею спілкуйся.

Час все розставить на свої місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 27.06.2013 пише:

    У мене є дівчина…коли я запропонував їй зустрічатись…

    то виходить дівчина не в курсі, що вона в тебе є 😀

    а взагалі мене завжди смішила фраза “запропонував зустрічатись”, для чого взагалі це робити? познайомився з дівчиною, поспілкувались, цікаво вам разом? домовились зустрітись ще раз і т.д., і ви вже зустрічаєтесь! що ще треба? для чого всі ці офіційні пропозиції, коли все це робиться само собою? :rolleyes:

  2. vrubli 28.06.2013 пише:

    Stakeholder, свята правда! Абсолютно з тобою згідна!
    Тепер мабуть так прийнято – аби знати від якого моменту ставити статус в контакті!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*