Акція від Львівелектротрансу: реальність чи утопія? - Блог про Львів

Акція від Львівелектротрансу: реальність чи утопія?

Відгадай загадку

Чого так всі боялися, таки сталося. Вулиці у Львові таки почали переривати і на таких вулицях, як особливо Івана Франка, зараз відбувається транспортний колапс.

В чому така причина? Все просто, влада міста вирішила ремонтувати масово вулиці, дороги перекриті і транспорт тепер їздить куди лише хоче.

У Воробуса навіть теж виникли проблеми, бо їздив на процедури саме трамваєм №2, а він тепер не їде куди мені треба. Щастя, що ще маршрут №7 є, але з понеділка і він змінить свій маршрут.

Все то погано, але будемо сьогодні говорити про веселі речі.

Їде сьогодні зранку Воробус у трамваї, купив квиток у водія, бо у кіоску знову нікого не було і тут бачить афішу на якій написано, що Львівелектротранс проводить акцію.

Хмм, я здивувався і давай уважніше читати що ж це за акція і що можна виграти, можливо автомобіль? 😀 Саме тоді я би перестав їздити трамваями. 😀

Жарти жартами, а все простіше. Хто уважно слідкує за квитками у трамваї, той бачив, що на зворотньому лиці квитка з’явилися віршики.

Багато народу, мабуть, подумало, що це для розваги, щоб мову не забували, дітям розповідали і просто самі розвивалися, але все не так.

Віршики є для того, щоб мати можливість виграти безкоштовний проїзд у трамваї.

Суть акції проста: ви збираєте якнайбільшу кількість квитків, вони є як із загадками, так і з відгадками.

Також читайте:   Особливості доставки збірних вантажів з Китаю в Україну

От сьогодні я купив квиток і там заду пише наcтупне: «Хто крилатий, гарний, гожий, на красиву квітку схожий, має довгий хоботок, п’є нектар ним із квіток».

Яка відгадка думаю казати не треба, бо це ясно.

Внизу квиток має номер, наприклад у мене 51070 і дивитеся чи нема співпадіння.

Якщо ви знайдете квитки де є загадка із номером 51070 і відгадка з номером 51070 і таких 15-ть штук, то можете або поштою надіслати, або ж самі прийти в Львівелетротранс і вам дадуть абонемент на місяць безкоштовного проїзду.

Акція триває до 30 серпня 2013 року.

Все це добре, розписано добре, але коли я дав квиток знайомому і кажу щоб збирав 15-ть пар однакових квитків, то він сказав що я несповна розуму. 😀

Та правильно сказав, що тут кривити душею. Ви спробуйте знайти одинакові квитки. Це треба їздити зранку до ночі трамваями і збирати квитки за пасажирами, або просто купити пачку квитків і то не факт що буде 15-ть пар однакових.

Але, нічого не реального – нема.

Щось мені так здається подібну акцію зробили для того, щоб популяризувати електротранспорт, тому що влітку студентів то не буде. Хоча… на вулиці сьогодні бачив стільки екс-школярів, що дорогу перейти неможливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*