Де провести вихідні? - Блог про Львів

Де провести вихідні?

Вихідні в горах

Літо – пора відпусток, тому всі люди стараються поїхати кудись відпочити, позасмагати або ж просто гарно провести час в хорошій компанії.

Та, як це часто трапляється, відпустки влітку мають не всі, тому приходиться задовольнятися відпочинком лише у вихідні.

Як його організувати, куди оптимально поїхати та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Варіантів, як завжди, ваш автор придумав багато.

1. Не їхати нікуди, а спати вдома на дивані.

А чому б і ні? Навіщо кудись їхати, щось організовувати, ще і гроші витрачати, а так ляжете собі вдома, а ще якщо є і кохана людина поряд, то взагалі супер.

2. Поїхати на озеро.

Найбільш дешевий та найпростіший варіант. Збираєте людей, купляєте мінімально їжу, напої та й їдете. Хтось комусь набридає, то забираєтеся і їдете додому. Це вам не море, де протягом 7 чи 10 днів треба когось терпіти.

3. Похід у гори.

Тут вже треба думати, бо для походу в гори треба палатки, спальник, карімати й так далі. Плюс до того всього треба їжу, здорових людей і їх бажання перебувати в екстремальних умовах. Чому екстремальних? А все просто, ні з того, ні з сього може піти дощ, настане відсутність харчів, важкі підйоми.

Воробус от для прикладу любитель таких походів, але ж не всі такі як ваш автор. Їхати мінімально треба на два дні, дуже добре вибирати цілих три дні.

Також читайте:   Поїздка Воробуса і компанії на лижі в Славське (Тростян). Частина друга

4. Поїздка в село.

Також не поганий варіант. Дім ваш, шашлики можна зробити, грошей за оренду квартири платити не прийдеться, тому чому б і ні? Єдине що буває в селах можуть затягти на польові роботи. Все це так, але ж і працювати інколи треба. Не все ж лінуватися.

5. Похід у парк.

Пам’ятаю свого часу ваш автор із колегами виходили у Стрийський парк. Брали коцики, фрукти, квас і лежали собі відпочивали від того життя. Тихо, спокійно і не дорого.

6. Забава вдома.

Досить багато людей не люблять брати на себе ініціативу, але ж не всі такі люди. Зробіть щось самі, проявіть ініціативу, бо люди ліниві і ще й як. Всі хочуть щоб хтось організував, все потім поприбирав, а вони лише прийшли на готове.

Вибір звісно що за вами, але пам’ятайте одне – тусуватися треба лише з тими людьми, які вам дійсно по душі. А якщо хтось напрягає, то взагалі треба таких людей ігнорити.

Попереду вихідні, тому бажаю вам гарно їх провести і сподіваюся мої поради у цьому допоможуть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Відчайдушна 17.07.2013 пише:

    А ще є різновид п.1 – можна пограти у файну адвенчуру, тоді на 2-3 дні просто випадаєш із життя, і не помічаєш як ніч змінюється світанком.

  2. Відчайдушна 17.07.2013 пише:

    А ще вихідні можна провести в іншому місті, теж недорого.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*