Фільм – “Буття” - Блог про Львів

Фільм – “Буття”

Буття

Вчора вашому автору в черговий раз довелося переглянути черговий фільм, на цей раз із жанру містики і називається він – Буття.

Що це за фільм, актори, сюжет, бюджет та не тільки читайте далі у продовження нашої традиційної рубрики – «Фільми та телепередачі».

Прем’єра фільму «Буття» відбулася у світі ще минулого року, а саме 25 жовтня. Його такою собі Батьківщиною є країна – Великобританія.

За жанром це містичний фільм із елементами жахів, трилера та драми. За бюджет знову ж таки нічого конкретного сказати не можу, бо його ніде не зазначено, але враховуючи той факт, що зйомки відбуваються переважно на одному місці, то він не великий.

Та і якщо так подумати, для чого витрачатися на дорогі спеціальні ефекти, головне щоб була яка-небудь суть у фільмі.

Режисер фільму – Стів Стоун
сценарій – Стів Стоун
продюсер – Роб Сперанса, Стів Стоун, Марк Ешворт, …
оператор – Алекс Вейтч
композитор – Дейв С. Уокер
художник – Томас Честер, Кет Хейл, Грем Скінгл
монтаж – Кевін Темс.

У головних ролях:

Дервла Кирван, Шарлотта Райлі, Бранко Хомович, Руперт Хілл, Олівер Джексон, Майкл Девід Уорден, Клер Літербарроу, Ліенн Роулі, Уорвік Ст. Джон, Стеф Джонс.

Також читайте:   Фільми у 3D

Тривалість фільму – 87 хвилин, а от щодо вікових обмежень, то їх нема. Тому, можуть дивитися всі, хоча дітям таки би не радив дивитися.

Сюжет.

Поступово ми перейшли і до нього. Отже, за сюжетом в Сибірських лісах було знайдено 34 тіла закопані у неглибокі могили. Незважаючи на розслідування, причини смерті так встановити так і не вдалося.

Рівно через 12-ть років група репортерів телевізійного шоу їде на місця загадкових місць і намагається знайти відповідь на запитання, а хто ж вбив невинних людей?

Скажу відверто, початок мені не дуже сподобався, але ближче до середини фільм дійсно заінтригував. Тут можна буде побачити і страх людей, і духів, і навіть Мішку. Хто він і як завершиться фільм казати не буду, бо не буде цікаво дивитися. Додам лише, що кінець досить таки хороший.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то вона за 10-ти бальною шкалою – 9 балів. Недоліків практично нема, сюжет хороший, тому Воробус рекомендує «Буття» для перегляду.

Насамкінець, щоб хоч трохи відчути атмосферу фільму пропоную переглянути трейлер:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 16 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.07.2013 пише:

    Додам лише, що кінець досить таки хороший.

    ага, прямо таки хеппі енд 😀

  2. Пан П 15.07.2013 пише:

    У вас прямо якийсь кіноклюб любителів фільмів жахів 😡

  3. Vorobus 15.07.2013 пише:

    Пан П, клюб 1517 😀 😀 😀 😀 😛

  4. Stakeholder 15.07.2013 пише:

    Пан П, не знаю як інші жанри, а нормальний фільм жахів зараз на вагу золота, щоб жах в першу чергу був в самому сюжеті, бо здебільшого є тупий сюжет а жах заключається в звуках вибуху коли хтось спотикається, чи хтось кладе комусь ззаду руку на плече, і в демонстрації різного роду блювотини 😡

  5. Пан П 15.07.2013 пише:

    Здається японські фільми жахів найкращі, в них то традиція, яка причому триває вже багато століть. Звісно в середньовічній Японії кінематографу не було, зате вже тоді були дуже популярні всілякі страшні історії про привидів та іншу нечисть.І сучасні японські хорори йдуть своїм коріням ще з тих часів.

  6. Stakeholder 15.07.2013 пише:

    Пан П, головний персонаж японських фільмів жахів – це привид жінки з довгим, прямим, чорним волоссям), мій улюблений японських хоррор – це Grudge, в нас він здається називається Прокляття, назнімали аж 4 частини, але рекомендував би лише перші 2, максимум 3, бо четверта це вже відверта комерція.

  7. Пан П 16.07.2013 пише:

    Та я щось справжні фільми жахів не можу дивитись – лякаюсь :rolleyes: потім доведеться ще вступати у клюб Воробуса 1517
    А от несправжні, а псевдо жахи то запросто, серед них є навіть кілька гарних фільмів (на мою думку), скажімо “Пила”, там цікаво з точки зору психології та поведінки людей в екстремальних ситуаціях (і зовсім не страшно). Але більшість таких фільмів як на мене, суцільний :facepalm:

  8. patron 16.07.2013 пише:

    Пан П, операція на черепі в Пилі 3 – ото був жах , навіть відвернувся єдиний раз за всю мою історію перегляду фільмів жахів :mrgreen:

  9. Марина 16.07.2013 пише:

    фільм хороший!

  10. Vorobus 16.07.2013 пише:

    Пан П, :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  11. Пан П 16.07.2013 пише:

    Воробус тобі ідея для статті – зроби рейтинг від Воробуса кращих фільмів жахів.

  12. Vorobus 16.07.2013 пише:

    Пан П, супер дякую))) 🙂 🙂

  13. Stakeholder 16.07.2013 пише:

    patron пише:
    Пан П, операція на черепі в Пилі 3 – ото був жах , навіть відвернувся єдиний раз за всю мою історію перегляду фільмів жахів :mrgreen:

    ось і яскравий приклад підміни жахів блювотиною :hello:

  14. Відчайдушна 16.07.2013 пише:

    Як побачила скріншот, то зразу подумала саме про сибірський, а не який-небудь інший, ліс.

    А російські психоаналітики кажуть, що якщо сниться ліс, – то до смерті.

  15. patron 16.07.2013 пише:

    Vorobus, якщо я не помиляюсь такий рейтинг вже був

  16. Vorobus 16.07.2013 пише:

    patron, ну, за це час встиг переглянути ще кілька фільмів 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*