Люди з пташками зникли із вулиць міста Лева? - Блог про Львів

Люди з пташками зникли із вулиць міста Лева?

Зробіть фото з пташками

Блог Воробуса багато писав про те, що із приходом тепла у нашому місті почастішали випадки, коли простим людям пропонують сфотографуватися з пташками, а потім коли фото готове ці люди здирають багато грошей.

Суть думаю цієї роботи знають всі, але якщо хто не знає, то нагадаю.

Отже, йдете ви по місті, раптом бачите голуба, орла чи ще якусь пташку, хочете її погладити чи просто з нею сфотографуватися. І тут до вас підходять власники птахів і прямо таки кидають птаха на спину і кажуть – фотографуйтеся.

Ви з радості це робите в одній позі, в другій, власник пташки каже давайте ще лежачи сфотографую, а потім вам виставляють рахунок за послуги.

От якщо перед тим казали, що фото коштує 15 гривень, то їх множать на н-ну кількість разів. Це все залежить від того скільки фото ви робили.

Звісно, хто себе поважає таких грошей платити не буде і пригрозить власникам птахів, але є і такі що дійсно платять. Тому, сто разів казав що довіряй, але перевіряй. Розумію що хочеться яскравого фото, але і совість треба мати.

Буквально кілька днів тому гуляв містом, особливо його центральною частиною і дивно мені стало що людей з птахами нема. Куди вони зникли? Невже їм таки заборонили робити свою справу?

Також читайте:   Знакові місця Львова, які повинен відвідати кожен турист

Площа Ринок, проспект Свободи, площа Галицька – ніде їх нема. Можливо це пов’язано з тим, що будній день і у Львові є не так багато людей?

Але, згодом інформація про зникнення людей з птахами не підтвердилася. Розмовляю з подругою і вона мені каже, що дістали з цими птахами, перейти не дають.

На моє запитання коли вона бачила цих людей з птахами почув відповідь, цитую: «Та вчора от (неділя, 21 липня)» були біля Ратуші проходу не давали.

Отак от, неділя, вихідний день, саме серце міста, чому б не заробити?

Ще одне місце, де полюбляють стояти з птахами є Високий Замок. В одній із соціальних мереж побачив фото знайомої саме з цього місця. Згодом питаю ї чи були люди з птахами, на що почув відповідь що не було або принаймні просто вже було пізно.

Дівчина ходила на Високий замок після робочого дня.

Підсумовуючи цю публікацію скажу наступне. Пташників або хтось налякав і вони тепер зрідка виходять в центр або ж просто бізнес переїхав на моря, де люди масово відпочивають. Це для прикладу може бути Крим.

Хотілося би почути вашу думку, читачі блогу, щодо пташників, а саме чи бачили ви їх останнім часом на вулицях міста Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 25.07.2013 пише:

    Таки не зникли, Воробусе!
    Бачила, от тиждень тому, в п’ятницю після обіду гуляли з подругою центром, на одній з здавалося б маленьких непомітних вуличок до нас підійшла якась дівка і почала нав’язувати свого голуба і пташку з ним, але ми просто проігнорували і далі пішли.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*