Підкамінь – 2013: програма фестивалю - Блог про Львів

Підкамінь – 2013: програма фестивалю

Підкамінь-2013

Літо у розпалі, а, отже, це якраз сама пора для культурних подій, фестивалів, концертів тощо. Сьогодні головною темою дня на блозі будуть культурні події, які вже на наступних вихідних будуть відбуватися не лише у Львові, а й за його межами.

Перше про що ми розповімо, так це про традиційний щорічний фестиваль – Підкамінь-2013.

Що цього року чекає на гостей свята, програма фестивалю, як доїхати до місця проведення фестивалю та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо свою розповідь із того, що традиційний етнофестиваль відбудеться у селі Підкамінь, що у Бродівському районі Львівської області. Розпочнеться він 19 липня й триватиме до 21 липня включно.

Програма свята

Її можна розділити на три чаcтини:

Денна сцена, вечірня сцена та літературна сцена.

Програма денної сцени:

У п’ятницю 19 липня на гостей свята очікують гурти: «Трієст», «Вільний погляд» (Залізці), «Liberty» (Рівне), «Ясон» (Вінниця), «По ту сторону» (Рівне), «Кофеін» (Львів), «Ворст» (Рівне).

В суботу, 20 липня людей розважатимуть гурти: «За Вікном» (Київ), «Дзвони Сонця» (Городок), «Квітка Року», (Львів), «Периферія» (Чортків), «Space Jam» (Калуш), «Інший Світ» (Івано-Франківськ), «The Doox» (ex-Камо Грядеши) (Київ).

В останній день фестивалю, 21 липня виступлять: «Hornets» (Ужгород),«Fight For Future» (Радивилів), «Різак» (Калуш), «Farinhate» (Рівне), «SoulMarket» (Івано-Франківськ), «Калич Блюз» (Львів), «К402» (Львів).

Також читайте:   Концерт проекту “БРЮССЕЛЬ” у Львові

А завершиться все концертом Сергія Василюка біля справжньої ватри на вечірній сцені, і поступово ми перейшли до її програми

У п’ятницю – 19.07.2013 для вас співатимуть: Триста8ісім (Ужгород), Йорий Клоц (Львів), Svoboda (Росія), Пан Пупец (Івано-Франківськ), BAndurbaND (Харків), КораЛЛі (Івано-Франківськ), Кому Вниз (Київ).

Субота – 20.07.2013:PAWA (Білорусь), Чумацький шлях (Хмельницький), АСТАРТА (Київ), Rock-H (Мукачево), Svjata Vatra (Естонія), Тартак (Луцьк).

Ну, і в неділю – 21.07.2013 на вас чекають гурти:

Друже Музико (Одеса), “Як умієм orchestra”, Los Colorados (Тернопіль), Цвіт кульбаби(Івано-Франківськ), Ot Vinta (Рівне).
Щодо доїзду, то зі Львова до Підкаменю їхати рівно 115 кілометрів. Звісно, добре коли є своє власне авто, а якщо його нема, то починаючи із 19 і до 21 липня з вулиці Винниченка, 12 будуть відправлятися автобуси у бажаному для вас напрямі.

Вони завезуть вас як туди, так і назад. Ціна квитків коливається в районі 50 гривень. Організатори кажуть, що якщо візьмете квитки в дві сторони відразу ж, то це коштуватиме 90 гривень.

Тому, думаю проблем із доїздом не буде.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як проходить фестиваль – «Підкамінь»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Веселий 18.07.2013 пише:

    Душе шкода, що не вийде цього року приїхати…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*