Як блогер Патрон був на озері в Брюховичах - Блог про Львів

Як блогер Патрон був на озері в Брюховичах

Брюховицьке озеро

Літо – пора відпочинку. Хто їде на море, хто в Карпати, а хто як пан Патрон на озера, одне з яких знаходиться у Брюховичах, що біля Львова. У сьогоднішній статті наш активний дописувач поділиться своїми враження від подібного відпочинку.

– Доброго дня , Сашко, як часто ви їздите протягом літа на озера?

– Доброго дня, Ігоре. Якщо чесно, така нагода випадає не часто. На озеро треба їхати компанією, часто є певні проблеми з її організацією, у багатьох людей плани відмінні від моїх. Це абсолютно нормально.

– Чому поїхали саме на Брюховицьке озеро і як туди доїхати?

Нещодавно у мого брата раптово спалахнула ідея – відпочити сім’єю на озері. Так як це був вже обідній час, то вирішили вибрати один з найближчих варіантів. Ми добиралися машиною, але знаю, що з центру міста, від Магнусу курсує 144 маршрутка, правда їде вона аж на Бірки, тому потрібно не прогавити вашу зупинку.

– Які враження від озера? Що сподобалося, а що ні?

Озеро відносно невелике, вода – придатна для купання. Хоча ми приїхали просто відпочити і практично не купалися. Для любителів поніжитися на пляжі розчарую, що сам пляж відносно невеликий. Але є багато місця на траві біля озера.

– Кажуть що в Брюховичах є й інші озера, що ви про це знаєте?

Так як на цьому озері писало Озеро № 1, значить є . Також вже зовсім поряд прекрасний хвойний ліс.

Також читайте:   Т2 тюнер і телевізор: один пульт на 2 пристрої

– Тепер про ціни, які вони там?

Вхід на територію коштує 5 грн; хоч всі говорять, що це неправильно – брати гроші за вхід на озера, але маємо те, що маємо. Ціни на лежаки і парасолькі від сонця – по 10 грн. Наскільки зрозумів, можна також взяти в оренду мангал, але ми шашликів не робили, тому вартість не знаю

– Хоч ви і не плавали, але мабуть дивилися як це роблять інші люди, так от чи є достатня кількість рятувальників на озері?

на пляжі є рятувальна служба, про це вказують таблички на пляжі. Але самих рятувальників я не бачив, отже про їхню кількість нічого сказати не можу.

– Чи є біля озера або на ньому заклади харчування? і які там ціни?

Прямо біля озера – славнозвісна Чебуречна. Ціни там 13 грн. – на м’ясні чебуреки, 12 грн. – на сирні. Чебуреки дуже смачні. Але в черзі за ними можна запросто простояти 40-50 хв. Тому все таки порада – брати їжу з собою.

– Коротко про себе, хобі, сімейний стан, побажання читачам?

Ну, більшість читачів блогу мене вже знають. Patron, танцюю, люблю музику в уcіх її проявах, веду блог Музика+Танець+Життя і журнал Мистецтво і люди, неодружений. Читачам хочу побажати натхнення до праці та відпочинку!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. zoe 13.07.2013 пише:

    а 8мою маршруткою або 22гою на Брюховицьке озеро їздити не пробували?)).. Значно ближче). Від Магнусу 144 зараз навіть не їде, так як все перекопано (вона зараз від церкви Анни відправляється), та й біля озер Брюховицьких вона зовсім не їде і не їхала ніколи. Нею хіба на Карєр Ясиниський можна добратись) 😉

  2. patron 13.07.2013 пише:

    zoe, я там був сто років назад, тому розказав чесно те, що знаю 🙂 А нарахунок 144, згоден, але там від зупинки до першого озера – ну хвилин 10 максимум

  3. Пилип Арсенійович 13.07.2013 пише:

    zoe,в Ясниськах багато потопельників 😕 😕 😕

  4. patron 13.07.2013 пише:

    Пилип Арсенійович, там воронки, здається, є

  5. Stakeholder 13.07.2013 пише:

    patron пише:
    zoe, я там був сто років назад…

    в такому разі статтю потрібно було назвати “Ностальгія Патрона за Винниківським озером” 😡

  6. patron 13.07.2013 пише:

    Stakeholder, мова взагалі то про Брюховичі йде.

  7. Stakeholder 13.07.2013 пише:

    patron, йой вйибачте 😡

  8. zoe 14.07.2013 пише:

    patron, я там живу недалеко)).. так шо знаю шо до чого).. є ще навіть 123 маршрутка, яка їде на Крехів зі Львова через Брюховичі, теж біля тих озер)..
    Пилип Арсенійович, так.. на жаль, але в нас невеликий вибір з водою у Львові.. (
    Ще досить непогано на Миколаївському (Задорожньому).

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*