Як ремонти вулиць спричиняють транспортні колапси у Львові - Блог про Львів

Як ремонти вулиць спричиняють транспортні колапси у Львові

Транспортний колапс

Вчора вашому автору знову довелося злитися і на що ви думаєте? Правильно на ремонти, які зараз відбуваються у нашому місті. Треба ж таке, щоб ремонтувати кусочок вулиці Коперника треба закрити на ремонт всю вулицю.

Хто знає що відбувається із дорогами, а ще гірше з транспортом. Співчуваю людям, які їдуть на роботу чи просто по справах через вулицю Івана Франка.

Ваш автор вчора відчув повністю всі недоліки цієї вулиці на час ремонтів.

Отже, у вихідний суботній ранок ваш автор вирішив сісти на трамвай і заїхати на вокзал, де мене вже мала очікувати важлива зустріч. Часу щоб цілий день їздити не мав, тому вирішив скористатися таким видом транспорту як трамвай.

Чому не маршрутним таксі? А відповідь проста – не знаю як їздять ці маршрутки зараз через центр.

Що ж, стою на зупинці Івана Франка, чекаю трамвай. Транспорту на вулиці не багато, чекаю, тут по ідеї має їхати на вокзал №10 і №9. Дивлюся поїхав трамвай №9 до Галицького ринку, там його кінцева зупинка, чекаю… їде.

Воробус вже бува надумав сідати у салон, а трамвай просто не зупинився. Куди він поїхав знає лише сам водій трамвая.

Можливо зламався, можливо водій трамвая має романтичне побачення і нема часу брати людей, …

Чекаємо…

З вулиці Личаківсько їде трамвай №10. Ну, нарешті, зараз сяду. Під’їздить і не зупиняється. На вікні салону побачив вивіску – стажер. 😀

Також читайте:   Вже на початку травня у Львові розпочнеться будівництво метрополітену

То зараз смішно, але явно тоді було не до сміху. Дощ посилюється, людей з кожною хвилиною стає все більше та більше, а трамвая як не було так і нема.

Плюс до того всього зрозумів, що виїхати трамваєм я точно не зможу. На вулиці Івана Франка утворилася така пробка, що можливо через три години би щось приїхало за моїм запитом.

Останньою каплею, коли я плюнув на трамваї став приїзд трамваю №10, який знову ж таки не зупинився. Що ж з ними вчора відбувалося? Нічого не розумію.

А потім управління транспорту буде говорити що трамваї їздять по графіку, є спеціальний Gps. Вони то їздять, але людей не беруть.

От уявіть собі якби ваш автор поспішав на потяг і куди би я заїхав? Дурдом, а не транспорт у тому Львові.

Воробус таки встиг на зустріч, але благо що мене підібрав товариш, який їхав на авто. В іншому випадку виникли би незручності.

Підсумовуючи публікацію скажу, що ремонти треба або робити терміново, або ж взагалі за них не братися. Як це так робити ремонт в один час на всіх дорогах?

Ще не такі транспортні колапси будуть виникати на тій же вулиці Івана Франка.

А трамваї? Дриндулєти, що з них візьмеш….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 14.07.2013 пише:

    А яке відношення мають трамваї, що не зупиняються на зупинках до транспортного коллапсу? 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*