Де ще можна купити квитки на матч Україна – Сан-Марино - Блог про Львів

Де ще можна купити квитки на матч Україна – Сан-Марино

Де купити квитки?

Епопея із продажем квитків на матч між футбольними збірними України та Сан-Марино продовжується. Чесно скажу, навіть не думав, що на гру із дуже слабою командою у Львові буде такий ажіотаж.

Можливо би на цю тему не писав вже нічого, але в останні дні вашого автора буквально таки закидали запитаннями як через сайт, так і через соціальні мережі з проханням допомогти дістати квитки на гру, цитую: «Ігор, треба п’ять квитків, допоможи, може два маєш?».

Звісно, всі ці повідомлення читав із гумором, відписував що зайвих квитків не маю, але з часом це набридає і я просто почав ігнорити повідомлення від читачів.

Ну, чесне слово, я що федерація футболу України? Воробус така ж людина як і ви і так само в «живій» черзі купляв квитки.

Хто уважно слідкував за початком продажу квитків, той купив їх одразу ж у перші дні продажу, а хто лише зараз схаменувся, то навряд чи випаде нагода придбати перепустки, бо їх тупо нема.

Воробус був би не Воробус якби не спробував таки дізнатися а чи є ще десь квитки на гру Україна – Сан-Марино. Ось що у мене вийшло знайти.

29 серпня, 10 година ранку, пробую знайти квиток на гру. Що я роблю? У першу чергу – телефоную у магазини «Вухо.ком». Саме вони займалися реалізацією квитків.

Дуже дивно, але телефон у жодному із магазинів не відповідав. Або постійно зайнято, або ж ніхто не бере трубочки. Згодом я попрощу знайомого таки зайти у «Вухо.ком». На його запитання а чи є ще будь-які квитки продавець відповіла що нема і вже не буде.

Також читайте:   Що буде далі з Карпатами?

Ось так от.

Далі. Офіційний сайт ффу .

Саме там реалізовували квитки через мережу інтернет. До недавнього часу ще висіла інформація що квитки таки ще можна замовити, але і сьогодні зранку вона зникла. Квитків нема і вже навіть колективну заявку зробити не можливо.

Хоча, хто часто буває в інтернеті, той знає, що хтось, десь може не заплатити за квиток і він таки з’явиться знову в продажі. Тому, пробуйте.

Мережа квиткових кас «От-От». Чув новину що там також квитки продають. Заходжу на їхній сайт і справді квитки є номінальною вартістю 70 гривень і вище.

Телефоную до них, піднімає трубочку жіночка і каже що квитків у них вже нема ніде і й не буде.

Хмм, де ж ще можна купити квитки? Пам’ятаю свого часу бачив як квитки продають на сайті Стадіон у Львові.

Заходжу туди і починається найвеселіше. У коментарях народ пише що продає квитки на футбол, але ціну хочуть більшу чим їхня номінальна вартість.

Ось вам і відповідь на запитання, а де ж ділися квитки з магазинів? Бариги були, є і будуть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 30.08.2013 пише:

    Так, зараз вступають в гру перекупщики квитків!
    Все одно, якщо людина дуже хоче піти на гру, то полюбому купить квиток навіть вдвічі чи втричі дорожче!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*