Футбол. Чемпіонат України. Іллічівець 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Іллічівець 1:1 Карпати (відео)

Балажіц знову забиває

У 4-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися з командою з Маріуполя – місцевим Іллічівцем.

Гра виявилася досить таки цікавою й завершилася результативною нічиєю 1-1.

Після того, як у минулому турі Карпати знову програли на своєму полі, на цей раз київському Арсеналу із рахунком 0-2, на виїзд до Маріуполя команда Севідова їхала з однією метою – здобути таки першу перемогу в чемпіонаті.

І, скажу відверто, вони її здобути могли і ще й як. Не вистачало як і в грі з донецьким Металургом якихось кілька хвилин.

Але, про все по-порядку.

Отже, розпочали поєдинок команди дуже активно. Помітно було, що гравці спраглі до перемог і хочуть будь-що здобути три залікові очки. Єдине, що не радувало глядачів це голи, бо їх було обмаль за відсутності небезпечних моментів біля воріт команд.

Так за весь перший тайм Іллічівець міг забити двічі, але вдало зіграв кіпер Карпат – Підківка, натомість Карпати мали один момент і то його реалізували.

Подача кутового на 30 хвилині завершилася точним ударом Балажіца, якого повернули у склад.

До кінця першого тайму більше не було особливо чого згадати, а ось друга половина зустрічі пройшла повністю під диктовку господарів поля. Вони багато рахувалися, били по воротах і в кінці-кінців таки змогли відігратися.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 4:0 Карпати (відео)

83 хвилина – Тищенко фолить біля своєї штрафної, до м’яча підійшов Таргамадзе і вдало виконав штрафний. Звісно, десь виручити команду міг кіпер Карпат – Підківка, але він тут замість стояти в куті побіг невідомо куди.

Молодість, що тут скажеш. Досвід, мабуть, прийде з часом. Але, якщо бути чесним, господарі поля не заслуговували на поразку.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну нічию 1-1, а це означає, що команди додають до свого активу по 1 очку. Відтепер Карпати мають у своєму активі – 2 очки (14-те місце в турнірній таблиці), а маріупольці – 4 і 10-те місце в таблиці.

Наступний, 5-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру 10 серпня. У цей день наша команда на стадіоні «Україна» буде приймати непоступливу – луганську Зорю.

В цьому сезоні «зелено-білі» на своєму полі ще не перемагали, тому будемо сподіватися що саме ця гра стане переможною. Додам, що початок цієї гри о 19 годині.

Насамкінець же пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 04.08.2013 пише:

    Цілком заслужене 2-ге місце ззаду! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*