Футбол. Збірна України без проблем перемагає Ізраїль (відео) - Блог про Львів

Футбол. Збірна України без проблем перемагає Ізраїль (відео)

Селезньов знову забиває

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі збірних. Переважно це були товариські поєдинки й лише збірна Росії грала відбірковий матч. До слова, наші північні сусіди програли скромній Північній Ірландії.

Але, як каже наш відомий український тренер – «Та, то таке». 😀

Всіх же українських вболівальників цікавив поєдинок що проходив у Києві і в якому між собою зустрічалися – збірна України та збірна Ізраїлю.

Нам на радість, гра завершилася перемогою України із рахунком 2-0.

Розпочну свою розповідь про цей поєдинок із організаційних моментів. Переважно буду критикувати федерацію, а що ще з нею робити?

На самій грі ваш автор не був, але з телевізійної картинки було помітно, що людей на стадіоні НСК «Олімпійський» зібралося малувато. Чому? А тому що суперник не сильний, товариська гра.

Виникає питання – чому не зробити цю гру в тих же Сумах, Одесі чи навіть у Дніпропетровську? Впевнений, людей би там прийшло значно більше. Але, федерація вирішила по-іншому.

Щодо самої гри, то матч був нудним, а все тому, що суперник зовсім не чинив опору. Вдумайтеся у цифри, збірна Ізраїлю за всю гру створила один момент і то його дуже легко нейтралізував кіпер України – П’ятов.

Також читайте:   Офіційна позиція футзального порталу «5х5» щодо Георгія Мельникова

Про що тут ще можна говорити? Все-таки, хотілося би щоб до нас приїздили топові збірні і ми дійсно набиралися досвіду в іграх з ними.

Щодо нашої дружини, то вона зіграла на рівні. Всі хто зараз не травмовані вийшли вчора на поле, плюс до того всього Фоменко дав зіграти Хомченовському, Ковпаку та Гречишкіну. І це не може не радувати.

Голи? Вони відбулися в кожному з таймів. Перший – це Едмар добре зіграв на правому фланзі, відпасував в центр штрафної на Ротаня й Руслан невідпорно пробив у ворота гостей.

Другий гол – майже копія першого, просто тут вже атаку вдало завершив Селезньов, який показує зараз досить таки не погану гру.

Решту з часу команди грали в центрі поля, падав рясний дощ і чесно – було скучнувато. Але, такі реалії сьогодення.

Сподіваюся, що вже 6 та 10 вересня у матчах за участю збірної України буде куди гарячіше. Відступати нема куди і якщо ми виграємо усі поєдинки, то зможемо вийти на пряму на чемпіонат світу, який відбудеться в 2014 році на полях Бразилії.

Вболіваємо за Україну, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*