Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Таврія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Таврія (відео)

Карпати перемагають Таврію

В 11-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Сімферополя – команду Таврія.

На радість львівським вболівальникам футболу гра завершилася перемогою саме наших земляків із рахунком 2-1.

Лише нещодавно ваш автор повернувся із футбольного поєдинку за участю Карпат. Враження від гри залишилися двозначними. Ніби львівська команда перемогла, але гри як такої наша команда не продемонструвала. Але, про все по-порядку.

Розпочну, традиційно, із організаційних моментів. Так от, незважаючи на те, що команда міста демонструє останнім часом непогану гру, все рівно люди мало ходять на футбол. Причина? Все-таки, напевно ціна квитків істотно «кусається».

І якщо на Шахтар вболівальник ще готовий викласти 50-60 гривень, то платити за Таврію як мінімум 40 гривень – не всі можуть. Від того і сьогодні на грі зібралося приблизно 5-6 тисяч людей.

За перший тайм навіть не можу нічого сказати, бо була одна боротьба і мінімум моментів. Вболівальники тільки нудьгували.

Другий тайм був куди більшим на голи, бо їх за 45-ть хвилин відбулося аж три. Спочатку відзначилися гості. Йшла 46-та хвилина, Таврія заробляє штрафний, йде подачу в нашу штрафну і захисник Карпат Пластун зрізує «шкіряного» у власні ворота.

Шок, холодний душ? Карпати пробують відігратися, але в них майже 30 хвилин нічого не виходить в атакуючих діях. Вже бува подумалося в душі, що буде сенсація і ще й яка.

Також читайте:   Підсумки футзального сезону в Україні (сезон 2012/2013 років)

Але, наша команда таки відігралася і навіть більше – зуміла перемогти. Велика заслуга в цьому самих гравців гостей. Спочатку на 76 хвилині Голодюка збивають у штрафній і пенальті вдало виконує Зеньов. А вже через три хвилини після подачі зі штрафного красень гол головою у свої ворота забиває захисник Таврії – Бусаїді.

2-1 і вже гостям треба атакувати, але вони цього ніяк не могли зробити.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу львівських Карпат із рахунком 2-1, що дозволило нашій команді набрати чергові три очки і вийти після цього туру на 11-те місце в турнірній таблиці. Зараз в активі команди зі Львова 13 очок.

Наступний, 12-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 5 жовтня, в суботу. Наші футболісти поїдуть грати у Запоріжжя до місцевої команди – Металург.

Гра обіцяє бути дуже цікавою і розпочнеться о 16 годині за київським часом. Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Вболіваємо за Карпати, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*