Футбол. Чи могла Україна перемогти Англію? - Блог про Львів

Футбол. Чи могла Україна перемогти Англію?

Лише нічия з Англією

Що ж, друзі, завершився футбольний поєдинок між збірними України та Англії якого всі так чекали із нетерпінням. Хтось каже, що сухі 0-0 – це добре для нас, а хтось навпаки що треба було перемагати таку збірну Англії.

Одним словом, думки розходяться.

У сьогоднішній публікації своїми враженнями від гри поділиться і ваш автор.

Чи маємо ми бути задоволені результатом, які шанси нашої збірної щодо виходу на чемпіонат світу та багато іншого читайте далі.

Гра залишила двозначне враження. З одного боку ми не програли, а з іншого таку збірну як Англія неодмінно треба перемагати. Ну, що показали родоначальники футболу у вчорашньому поєдинку?

Моменти в них виникали хіба що після стандартів, а так в нападі в них нічого особливого не було.

Інша справа що і в України моментів то як таких не було. Один Зозуля впереді нічого не міг зробити. Напрошувався вихід таранних форвардів таких як Селезньов або Девіч. Перший вийшов на поле в кінці матчу коли і Воробус може вийти, а Марко так і не зіграв через міфічну хворобу.

Побачимо чи буде він сидіти на лаві запасних у матчі чемпіонату проти Динамо. Як на мене, треба було ризикувати. Англія – це не Німеччина чи та ж Іспанія.

Після гри тренер нашої збірної – Фоменко сказав, що задоволений результатом. Чи можна з ним погодитися? Я особисто не згоден, адже зараз в англійців дві домашні гри і вони їх на 99 % виграють. Не думаю, що на легендарному «Вемблі» ті ж поляки чи чорногорці зможуть щось протиставити англійській збірній.

Також читайте:   Юніорська збірна України поступилася португальцям у першому матчі + ВІДЕО

А що буде в такому випадку? А все просто, за умови набрання 4-ох пунктів у двох матчах ми займемо 2 місце в турнірній таблиці і будемо грати матчі плей-офф. Все то добре, але якщо глянути які суперники там можуть нам потрапити, то стає моторошно на душі і ще й як.

Франція, Хорватія, Португалія – погодьтеся збірні дуже хороші і виграти в них дуель буде ой як важко.

Але, як каже наш відомий тренер, цитую: «Та, то таке…». Ще треба дожити до чергових поєдинків, а найближчий з них для України вже відбудеться в жовтні, коли ми будемо приймати на полі ОСК «Металіст» – команду Польщу.

Вболіваємо за Україно і бажаємо нашій команді лише перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як грали вчора між собою збірні України та Англії:

P.S. Також хотілося би сказати кілька слів про вболівальників. Вони дійсно заслужили на похвалу. Стадіон був забитий вщент і лише було чути крики: «Україна, Україна, Україна…»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Ihor 12.09.2013 пише:

    “Моменти в них виникали хіба що після стандартів, а так в нападі в них нічого особливого не було.”

    Шановний Воробусе, на мою думку англійці і не збирались грати на повну. Берегли сили, грали від оборони.

  2. Андрій 18.12.2018 пише:

    Час біжить швидко. Як же це давно було, але й недавно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*