Футбол. На гру Карпат із Севастополем квитки коштуватимуть від 10 гривень - Блог про Львів

Футбол. На гру Карпат із Севастополем квитки коштуватимуть від 10 гривень

Кубок Львову

Нещодавно, коли ваш йшов на роботу зустрів колегу. Щось ми так зговорилися на тему футболу, а саме про те як грають наші Карпати і чому так мало людей ходить на стадіон.

Відповідь моя була очевидна:

1 – команда показує погані результати (гру із Шахтарем не враховували).
2 – квитки на матчі є не з дешевих.

Друг зі мною в чомусь погодився, адже не всі мають великі зарплати і платити за гру команди щонайменше 40 гривень – не кожен собі це позволить. Тим більше, що набридло йти на стадіон, вболівати, а вони все програють та й програють.

Після перемоги над донецьким Шахтарем ситуація сподіваємося покращиться в кращу сторону і скажу навіть більше, мене вже запитували а чи бува Воробус не планує сходити на найближчу гру Карпат проти команди із Севастополя.

Ця гра, нагадаю, відбудеться в середу, 25 вересня, початок о 21 годині. Так от, відповідь моя була позитивна – планую сходити. Воробус був на двох останніх матчах львівської команди і неодмінно команда Севідова перемагала. То чому б не продовжити цю хорошу традицію.

Тим більше, що на кубок, а це буде кубкова гра, наша команда завжди добре грає.

Приємний сюрприз зробило своїм вболівальникам й керівництво команди. Справа у тому, що на кубковий поєдинок між Карпатами та Севастополем будуть істотно знижені ціни на квитки. Вони, до слова, коливатимуться в ціновому діапазоні від 10 і до 20-ти гривень.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Реал Сосьєдад 0:2 Шахтар (відео)

Якщо сказати детальніше, то 20-ть гривень коштуватимуть перепустки у центральні сектори, решта ж буде по10-ть гривень.

Почнеться продажа перепусток вже цієї суботи, 21 вересня у мережі магазинів «Фанат». Хто не знає, де вони знаходяться скажу, що за адресами:

Магазин №1 – вулиця Вороного, 3. (Графік роботи магазину: пн.-пт. – з 10 і до 20 години, сб.-нд. – з 11 і до 19 години).

Магазин №2 – вулиця Липова Алея, 5. (з вівторка по неділю з 10 і до 17 години, понеділок – вихідний день).

Щодо кас стадіону, то вони почнуть працювати вже у день гри, 25 вересня з 15 години. Тому, там теж можна буде придбати перепустки на гру.

Розмова наша завершилася і з другом таки договорилися зустрітися на футбольному поєдинку. За його словами, він вже кілька років не був на стадіоні. Будемо сподіватися, що він також буде фартовим для команди.

Насамкінець же скажу, що буде дуже цікаво побачити у цьому матчі таких футболістів як Кожанов, Федоррів, Кузнєцов, які колись грали за львівську команду.

Кубок Львову!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*