Футбол. В 1/8 фіналу Кубка України Карпати зіграють з Металістом - Блог про Львів

Футбол. В 1/8 фіналу Кубка України Карпати зіграють з Металістом

Знову Карпати

Після того, як львівські Карпати в рамках 1/16 фіналу Кубка України на своєму полі з труднощами, але таки перемогли Севастополь, вболівальники нашої команди з нетерпінням очікували, а хто ж потрапить нам на стадії 1/8 фіналу і де буде відбуватися гра.

Чесно скажу, хотілося, щоб потрапило Динамо, Дніпро або ж той же Шахтар. Все-таки, із сильнішими командами грати завжди набагато цікавіше. Десь в цей список забув додати Металіст, який зараз демонструє просто таки феноменальну гру.

Знав би я тоді, що саме команда із Слобожанщини стане нашим суперником в 1/8 фіналу змагань. І це таки сталося.

30 жовтня львівські Карпати зіграють в рамках 1/8 фіналу Кубка України саме проти харківського Металіста. Можна не сумніватися, у Львові ця гра викличе неабиякий інтерес.

Єдине що зараз цікавить, який же склад привезе «Марик» до міста Лева. У попередні два роки Маркевич жертвував кубком заради Ліги Європи та чемпіонату. Цього року єврокубків нема, тому чому б не замахнутися на ще один трофей якого Металіст вже давно не вигравав.

Та і як він міг його виграти, якщо двічі поспіль на стадії 1/8 фіналу їх вибивали саме Карпати….

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. Фінал. Матч № 4. «Ураган» – «Продексім» – 5:2. «Ураган» – новий чемпіон України + ВІДЕО

Нещодавня гра із Олександрією показала, що Маркевич робить ставку і на кубок, бо, принаймні, вийшли грати саме основні гравці, які з труднощами, але таки перемогли свого суперника.

Ще цікаво, якою буде погода в цей день. Знаючи нашу погоду, можна собі уявити що може падати сніг, а це вже цікаво. Латиноамериканці Металіста його дуже не люблять. Одним словом, поживемо – побачимо як буде насправді.

Можливо і людей буде багато, бо квитки на кубок коштують стандартно – від 10 і до 20 гривень.

Щодо інших пар суперників 1/8 фіналу, то вони виглядають наступним чином:

– «Авангард» (Краматорськ) – «Славутич» (Черкаси)
– ФК «Миколаїв» – «Шахтар» (Донецьк)
– «Арсенал» (Київ) – «Нива» (Тернопіль)
– «Шахтар» (Свердловськ) – «Динамо» (Київ)
– «Десна» (Чернігів) – «Металург» (Запоріжжя)
– ФК «Тернопіль» – «Ворскла» (Полтава)
– «Чорноморець» (Одеса) – «Дніпро» (Дніпропетровськ).

Що можна сказати по парах? Київському Динамо та Шахтарю вкотре поталанило, адже у суперники їм дісталися команди, які не представляють прем’єр-лігу. Цікавим виглядає протистояння Чорноморця та Дніпра, а також Аванграда та команди Славутич.

Хтось із них же зіграє в чвертьфіналі Кубка…

Чекаємо поєдинків і вболіваємо за Карпати!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*